Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mennyire ront a helyzeten ismerkedésnél vagy ismerkedést megelőzően, ha a pasinak kissé heges az arca, de egyébként minden stimmel és bejön nektek?
Nem ápolatlanság, hanem pattanás után visszamaradt hegekről beszélünk. ( kis lyukacskák az arcon )
Egyébként engem férfiként nem zavarna a nőn, viszont a saját arcomon azért picit igen, ezért érdekel, hogy ti mit gondoltok erről.
Engem nem zavarna. Ha valaki tetszik, hegekkel azt arcán is tetszik.
26/N
Nőként az egész testem majdhogynem tele van hasonló hegekkel. Nem szép, de el lehet fogadni. Neked is azt javaslom, mert lesz nő akit nem fog érdekelni, meg lesznek a felszínes kis csajok, akiknek nem jön be...
Férfiakon egyébként még sármos is lehet az ilyen. Szóval nem kell agódni. :)
Ha minden stimmel és bejön nekem, akkor az kizárja annak lehetőségét, hogy nem tetszik nekem. :D
Viccet félretéve nem okoz gondot, volt már ilyen barátom, és egy idő után ez már fel sem tűnt.
Természetesen pár ember válaszából nem tudok sok konklúziót levonni, de kellemes meglepetés, hogy csak pozitív válasz érkezett :)
Egyébként nagyon köszönöm nektek a gyors válaszokat :)
Nem zavar. Az viszont zavar,ha a srac emiatt negativ es kisebbsegi erzese van.
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!