Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes férfiaknak miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiaknak miért van ennyire a béka segge alatt az igénye?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyban ők tehetnek arról, hogy a fiatal lányok általában sokkal boldogabbak a hétköznapokban, több az önbizalmuk, nagyobb az arcuk, válogatósabbak és akármikor találnak partnert maguknak. A fiatal fiúkkal szemben pedig sokkal nagyobbak az elvárások minden téren, nagyon sok az önbizalomhiányos, boldogtalan, depressziós, sikertelenek a nőknél, sorra kapják az elutasításokat, észre sem veszik őket.

Egyes férfiaknak azonban teljesen mindegy, hogyan néz ki az adott nő, nulla önbecsülésről tanúságot téve pitiznek az első szembejövő nőnek, a csúnyácska lányoknak írogatnak mindenhol szex reményében, tényleg mindent bevetnek, hogy hozzájussanak egy nőhöz.

A fiatal nők pedig igénytelenek lettek, pontosabban nem érzik azt, hogy nekik is változtatni kellene, tenni valamit a sikerért, hiszen így is vannak érdeklődők bőven. A legtöbb elvan azzal, hogy genetikailag vékony vagy átlagos alkatú, esetleg eljár nyáron néha futni vagy biciklizni meg nem eszik hizlaló kajákat és ennyi. A túlsúlyosak is inkább igyekeznek elfogadtatni magukat, megjelentek ezek a "plus-size" modellek és teljesen természetesnek, sőt kívánatosnak állítják be ezt a testalkatot is. Sokat jártam konditerembe, több városban megfordultam, de lányokat, nőket elvétve láttam, viszont fiúk tömkelege izzadt nap mint nap a súlyok között, a különböző szakkörök is tele voltak fiúkkal (foci, kosárlabda, küzdősportok stb)., mivel láttam, hogy a lányoknak teljesen felesleges, úgy is boldogan sétáltak a nem éppen átlagos párjukkal az utcán.

A férfiaknál ez nem létező jelenség, egy csúnya vagy átlagos férfinak nem kezdenek el írogatni nők, hogy szexelnének vele, nem tapadnak rájuk iskolában, munkahelyen, buliban, nem reklámozzák a magazinokban a túlsúlyos,pocakos vagy a sovány, esetleg szőrös férfiakat, nem látni őket a kifutókon, mindenhol az ízlésesen sportos, magas, jóképű férfiakat látni, nincs más választás, ha egy férfi sikeres akar lenni a párkapcsolati életben, akkor erre kell törekednie.

2018. aug. 30. 07:48
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Amúgy hol van ez a sok 160 centis 70 kilós nő, mert én bárhol járok, jobbnál jobb csajok futkároznak az utcán, a linkelt képen látható a nagyon nagy kisebbség (30-35 éves kor alatt).
2018. aug. 30. 17:29
 42/49 anonim ***** válasza:
59%
#37 Én a seggem verném a földhöz örömömben, ha egyáltalán szóba állna velem egy ilyen nő. Egy 160 centis, 70 kilós nő pedig kifejezetten tetszene. De ilyen nőkről, sőt még a kifejezetten csúnya nőkről is csak álmodozhatok, mert elkövettem azt a halálos bűnt, hogy nem születtem magasnak és jóképűnek.
2018. aug. 30. 17:58
 43/49 anonim ***** válasza:
64%
nektek tényleg a béka segge alatt vannak az igényeitek
2018. aug. 30. 18:24
 44/49 anonim ***** válasza:
60%

kedves kerdezo

1) amit az egyik holgy linkelt, mint atlagos ferfitestek, azoknak a fele hajasabb, mint a no amit linkeltem

> tehat az elmeleted megdolt, hogy a noknek nagyobbak az elvarasaik, mert mig te nem elegszel meg az atlag testtel, addig az itt kommentelo holgyek egy mackosabb ferfit is elfogadnanak :) plussz, eddig te kototted az ebet a karhohoz, hogy az "atlagos test" elhizott. tehat hol a logikad?

2)"A fiatal nők pedig igénytelenek lettek"

> ezt irtad a kerdesedben, most pedig arrol beszelsz, hogy mennyi jobbnal jobb no szaladgal az utcakon. akkor most melyik? mert ket ellentetes dolgot allitottal.

szoval a konkluzio szamomra az, hogy neked vannak tul magas elvarasaid a nokkel szemben (emellett abban a hitben elsz, hogy a noknek semmit sem kell csinalniuk es vekonyak lesznek, mikor egy no atlagosan magasabb testzsir%kal rendelkezik mint egy ferfi!!!!!), amihez nem eleg a te kulsod, tehat ocsarolod a noket, mert ok elhessegetnek teged.

szoval a rejtelyt te magad fejtetted meg: a ferfiaknak vannak magasabb elvarasaik, mig a nok az atlagos, mackosabb testtel is kiegyeznenek, neked mar par kg tulsullyal rendelkezo no nem kellene. szoval fejezd be a nyavogast. :)

2018. aug. 30. 18:54
 45/49 anonim ***** válasza:
70%

kerdezo olvasataban

atlagnok=igenytelenek=jobbnal jobbak futkorasznak az utcan es a nagyon kicsi %ukon van felesleg=tul sokat varnak el a ferfiaktol

atlagferfiak=sorhasu alekoszok=szegenyek mennyi elvaras van felejuk=az atlag ferfitest sportos,izmos

csupa ellentmondas, semmi logika, osszevissza beszeles

2018. aug. 30. 19:12
 46/49 A kérdező kommentje:

Először is, a linkelt nő testalkat alapján nem számít átlagosnak a 30-35 éves korosztályban, sem objektíven, sem szubjektíven. Tehát az egy elhízott nő, ő nem tetszik nekem. Az átlagos test korántsem így néz ki, ami pedig tetszik. Tehát én megelégszem egy átlagossal is, nem magasak az elvárásaim. Inkább a nők szerint kellene egy átlag alatti, elhízott, löttyedt nőt átlagosnak tekinteni.

Továbbá linkelt férfiak teste pedig inkább egy kicsit átlag feletti, látszik, hogy a többség sportol, mozog valamit, egy-két elhízott van köztük, amire ha jól emlékszem, a kommentelő írta is, hogy ők nem kellenének neki. Tehát a nők a férfiakra úgy tekintenek, hogy a kicsivel átlag felettiek az átlagosak.

Az elméletemmel tehát nincs semmi baj, a nők elvárják, hogy az átlag alati testalkatukat átlagosnak tekintsék a férfiak, az átlagosnál valamivel jobb alkattal rendelkező férfiakat pedig átlagosnak minősítik. A linkelt férfiak egyáltalán nem elhízottak, nincs akkora lábuk, mint a hátam és a felsőtestükön sincs sok felesleg.

2018. aug. 30. 19:22
 47/49 A kérdező kommentje:
30-35 éves korosztály alatt
2018. aug. 30. 19:23
 48/49 anonim ***** válasza:

nincs igazad, kerdezo. csoporttarsaimnak egytol egyig jobb testuk van, mint az "atlagos ferfikent" linkelt enyhen hajas esetek. tehat ennyi erovel en is mondhatom azt, hogy az atlagos ferfitest izmos es a ferfiak a kepen elhizottak.

mellesleg az, hogy te elhizottnak tartod ezt a not, mindent elarul az irrealisztikus elvarasaidrol. gondolom VS modellek az "atlag" no neked, annak ellenere, hogy igenytelennek tartod oket, akik nem mozognak, nem fektetnek energiat a kulsejukbe.

igazabol felesleges vitazni, egyertelmuen benned van valahol a hiba, mert kulonben sikeres lennel a kuldetesedben, hogy felszedj egy "atlagos not".

2018. aug. 30. 19:51
 49/49 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a nő elhízott és kész, ebben semmi irreális elvárás nincs. A sikertelenségem pedig nem csak belőlem fakadhat.
2018. aug. 30. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!