Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiaknak miért van ennyire a béka segge alatt az igénye?
Szerintem nagyban ők tehetnek arról, hogy a fiatal lányok általában sokkal boldogabbak a hétköznapokban, több az önbizalmuk, nagyobb az arcuk, válogatósabbak és akármikor találnak partnert maguknak. A fiatal fiúkkal szemben pedig sokkal nagyobbak az elvárások minden téren, nagyon sok az önbizalomhiányos, boldogtalan, depressziós, sikertelenek a nőknél, sorra kapják az elutasításokat, észre sem veszik őket.
Egyes férfiaknak azonban teljesen mindegy, hogyan néz ki az adott nő, nulla önbecsülésről tanúságot téve pitiznek az első szembejövő nőnek, a csúnyácska lányoknak írogatnak mindenhol szex reményében, tényleg mindent bevetnek, hogy hozzájussanak egy nőhöz.
A fiatal nők pedig igénytelenek lettek, pontosabban nem érzik azt, hogy nekik is változtatni kellene, tenni valamit a sikerért, hiszen így is vannak érdeklődők bőven. A legtöbb elvan azzal, hogy genetikailag vékony vagy átlagos alkatú, esetleg eljár nyáron néha futni vagy biciklizni meg nem eszik hizlaló kajákat és ennyi. A túlsúlyosak is inkább igyekeznek elfogadtatni magukat, megjelentek ezek a "plus-size" modellek és teljesen természetesnek, sőt kívánatosnak állítják be ezt a testalkatot is. Sokat jártam konditerembe, több városban megfordultam, de lányokat, nőket elvétve láttam, viszont fiúk tömkelege izzadt nap mint nap a súlyok között, a különböző szakkörök is tele voltak fiúkkal (foci, kosárlabda, küzdősportok stb)., mivel láttam, hogy a lányoknak teljesen felesleges, úgy is boldogan sétáltak a nem éppen átlagos párjukkal az utcán.
A férfiaknál ez nem létező jelenség, egy csúnya vagy átlagos férfinak nem kezdenek el írogatni nők, hogy szexelnének vele, nem tapadnak rájuk iskolában, munkahelyen, buliban, nem reklámozzák a magazinokban a túlsúlyos,pocakos vagy a sovány, esetleg szőrös férfiakat, nem látni őket a kifutókon, mindenhol az ízlésesen sportos, magas, jóképű férfiakat látni, nincs más választás, ha egy férfi sikeres akar lenni a párkapcsolati életben, akkor erre kell törekednie.
kedves kerdezo
1) amit az egyik holgy linkelt, mint atlagos ferfitestek, azoknak a fele hajasabb, mint a no amit linkeltem
> tehat az elmeleted megdolt, hogy a noknek nagyobbak az elvarasaik, mert mig te nem elegszel meg az atlag testtel, addig az itt kommentelo holgyek egy mackosabb ferfit is elfogadnanak :) plussz, eddig te kototted az ebet a karhohoz, hogy az "atlagos test" elhizott. tehat hol a logikad?
2)"A fiatal nők pedig igénytelenek lettek"
> ezt irtad a kerdesedben, most pedig arrol beszelsz, hogy mennyi jobbnal jobb no szaladgal az utcakon. akkor most melyik? mert ket ellentetes dolgot allitottal.
szoval a konkluzio szamomra az, hogy neked vannak tul magas elvarasaid a nokkel szemben (emellett abban a hitben elsz, hogy a noknek semmit sem kell csinalniuk es vekonyak lesznek, mikor egy no atlagosan magasabb testzsir%kal rendelkezik mint egy ferfi!!!!!), amihez nem eleg a te kulsod, tehat ocsarolod a noket, mert ok elhessegetnek teged.
szoval a rejtelyt te magad fejtetted meg: a ferfiaknak vannak magasabb elvarasaik, mig a nok az atlagos, mackosabb testtel is kiegyeznenek, neked mar par kg tulsullyal rendelkezo no nem kellene. szoval fejezd be a nyavogast. :)
kerdezo olvasataban
atlagnok=igenytelenek=jobbnal jobbak futkorasznak az utcan es a nagyon kicsi %ukon van felesleg=tul sokat varnak el a ferfiaktol
atlagferfiak=sorhasu alekoszok=szegenyek mennyi elvaras van felejuk=az atlag ferfitest sportos,izmos
csupa ellentmondas, semmi logika, osszevissza beszeles
Először is, a linkelt nő testalkat alapján nem számít átlagosnak a 30-35 éves korosztályban, sem objektíven, sem szubjektíven. Tehát az egy elhízott nő, ő nem tetszik nekem. Az átlagos test korántsem így néz ki, ami pedig tetszik. Tehát én megelégszem egy átlagossal is, nem magasak az elvárásaim. Inkább a nők szerint kellene egy átlag alatti, elhízott, löttyedt nőt átlagosnak tekinteni.
Továbbá linkelt férfiak teste pedig inkább egy kicsit átlag feletti, látszik, hogy a többség sportol, mozog valamit, egy-két elhízott van köztük, amire ha jól emlékszem, a kommentelő írta is, hogy ők nem kellenének neki. Tehát a nők a férfiakra úgy tekintenek, hogy a kicsivel átlag felettiek az átlagosak.
Az elméletemmel tehát nincs semmi baj, a nők elvárják, hogy az átlag alati testalkatukat átlagosnak tekintsék a férfiak, az átlagosnál valamivel jobb alkattal rendelkező férfiakat pedig átlagosnak minősítik. A linkelt férfiak egyáltalán nem elhízottak, nincs akkora lábuk, mint a hátam és a felsőtestükön sincs sok felesleg.
nincs igazad, kerdezo. csoporttarsaimnak egytol egyig jobb testuk van, mint az "atlagos ferfikent" linkelt enyhen hajas esetek. tehat ennyi erovel en is mondhatom azt, hogy az atlagos ferfitest izmos es a ferfiak a kepen elhizottak.
mellesleg az, hogy te elhizottnak tartod ezt a not, mindent elarul az irrealisztikus elvarasaidrol. gondolom VS modellek az "atlag" no neked, annak ellenere, hogy igenytelennek tartod oket, akik nem mozognak, nem fektetnek energiat a kulsejukbe.
igazabol felesleges vitazni, egyertelmuen benned van valahol a hiba, mert kulonben sikeres lennel a kuldetesedben, hogy felszedj egy "atlagos not".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!