Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiaknak miért van ennyire a béka segge alatt az igénye?
Szerintem nagyban ők tehetnek arról, hogy a fiatal lányok általában sokkal boldogabbak a hétköznapokban, több az önbizalmuk, nagyobb az arcuk, válogatósabbak és akármikor találnak partnert maguknak. A fiatal fiúkkal szemben pedig sokkal nagyobbak az elvárások minden téren, nagyon sok az önbizalomhiányos, boldogtalan, depressziós, sikertelenek a nőknél, sorra kapják az elutasításokat, észre sem veszik őket.
Egyes férfiaknak azonban teljesen mindegy, hogyan néz ki az adott nő, nulla önbecsülésről tanúságot téve pitiznek az első szembejövő nőnek, a csúnyácska lányoknak írogatnak mindenhol szex reményében, tényleg mindent bevetnek, hogy hozzájussanak egy nőhöz.
A fiatal nők pedig igénytelenek lettek, pontosabban nem érzik azt, hogy nekik is változtatni kellene, tenni valamit a sikerért, hiszen így is vannak érdeklődők bőven. A legtöbb elvan azzal, hogy genetikailag vékony vagy átlagos alkatú, esetleg eljár nyáron néha futni vagy biciklizni meg nem eszik hizlaló kajákat és ennyi. A túlsúlyosak is inkább igyekeznek elfogadtatni magukat, megjelentek ezek a "plus-size" modellek és teljesen természetesnek, sőt kívánatosnak állítják be ezt a testalkatot is. Sokat jártam konditerembe, több városban megfordultam, de lányokat, nőket elvétve láttam, viszont fiúk tömkelege izzadt nap mint nap a súlyok között, a különböző szakkörök is tele voltak fiúkkal (foci, kosárlabda, küzdősportok stb)., mivel láttam, hogy a lányoknak teljesen felesleges, úgy is boldogan sétáltak a nem éppen átlagos párjukkal az utcán.
A férfiaknál ez nem létező jelenség, egy csúnya vagy átlagos férfinak nem kezdenek el írogatni nők, hogy szexelnének vele, nem tapadnak rájuk iskolában, munkahelyen, buliban, nem reklámozzák a magazinokban a túlsúlyos,pocakos vagy a sovány, esetleg szőrös férfiakat, nem látni őket a kifutókon, mindenhol az ízlésesen sportos, magas, jóképű férfiakat látni, nincs más választás, ha egy férfi sikeres akar lenni a párkapcsolati életben, akkor erre kell törekednie.
Meg is fordíthatnánk a kérdést: a nőknek miért van az egekben az igényük?
Egyébként nekünk férfiaknak is vannak igényeink, de inkább belső terén. Tudom, hogy te mint nő ezt el sem tudod képzelni, de attól még így van.
Ha elkezded sorban kapni a visszautasításokat, akkor az csak egy pszichopata önértékelésére nincs hatással.
Az átlag ember egy idő után úgy gondolja, hogy s világ által neki tartott tükörben azért kell lenni igazságnak, így vagy elkezdi leadni az igényt, vagy feladja (a nők egyébként inkább ez utóbbit szokták választani, a férfiak meg az előbbit).
A fiatal nők meg gyakorlatilag a teljes max 15 évvel idősebb férfi felhozatalból válogathatnak, persze, hogy sok visszautasítás ér egy fiatal férfit, ha több generácionyi vetélytárs közül kellene kiemelkednie, így elkezdi magában, és a választásában keresni az okokat.
Kihagytad azt kérdező, hogy magasság. A nőknél az eleve nagyon vonzó ha valaki magas. Persze ők tudnak magasabbak lenni, de a férfiak ezen nem tudnak változtatni.
De azért tegyünk hozzá még egy dolgot. Ez mind külső. Rég nem igaz az a vád, hogy a férfiak mennek csak a külsőre, és a nőket ez nem érdekli. Dehogyis nem. Sőt, itt a fórumon is napi szinten vannak olyan kérdések, ahol kiderül, hogy a nő el sem gondolkodott azon, hogy talán mint embert kéne szeretni a másikat, csak saját magával van elfoglalva, és a külsőségekkel. Hogy ő legyen szeretve, a másik meg tekerjen.
Persze ez is mind általánosítás, nem mindenkire igaz, tegnap is volt egy kérdés, ahol szintén tanúságot tett az illető nő arról, hogy mennyire csak saját maga a fontos, a válaszadók hiába próbálták kimozdítani ebből, ő tovább folytatta, hogy "nem kellek", meg "miért nem érdemlek meg valakit".
A másik ilyen, hogy azt mondja egy nő, hogy normális férfit szeretne. Közben kiderül, hogy a normális férfi hagyja ott a barátnőjét, mert az új csaj sokkal szebb... stb. Ezek után kiderül, hogy a normális azt jelenti, hogy vonzó szingli pasi. És aki átlagos szingli pasi, az nem normális. Itt nincs mit magyarázni...
na ezért utálok magas lenni..
minek mikor egyedül akarok élni?
nem is vagyok vmi hűha azt mégsem lehet egyikkel sem úgy beszélni, hogy ne legyen zavarban a szemeimtől..
Tehát a lányoknak kéne megváltozni, és minden disznófejű szutyokra rá kéne mozdulniuk, mert faz van a lába között?
Akkor a gyakorlatban te se érzed magad xarul, ha a barátnőd erre hivatkozva kidob, és heti 30 ronda, igénytelen pasival kefél? Vagy azt azért mégse?
Ha ràtok nyomul 4 csaj, ti megbazzátok mind a 4et. Mi kiválasztjuk a legjobbat, és csak vele. De ez màra már valami rossz dolog lett? De a kurrvaság is rossz.
Magyarul csak veled lehet bazni, de veled kötelező. És nem érted, hogy ezzel mi a gond?
“Ha ràtok nyomul 4 csaj, ti megbazzátok mind a 4et. Mi kiválasztjuk a legjobbat, és csak vele.”
Igen. Meg a másik 19 csaj is kiválasztja, és ők is okosak, mert csak vele.
Aztán valami miatt mégis az a sztori vége, hogy a pasi mind a húszat megdugta 1x, és ott sirtok, hogy csak arra kellettetek neki, és minden férfi szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!