Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiaknak miért van ennyire a béka segge alatt az igénye?
Szerintem nagyban ők tehetnek arról, hogy a fiatal lányok általában sokkal boldogabbak a hétköznapokban, több az önbizalmuk, nagyobb az arcuk, válogatósabbak és akármikor találnak partnert maguknak. A fiatal fiúkkal szemben pedig sokkal nagyobbak az elvárások minden téren, nagyon sok az önbizalomhiányos, boldogtalan, depressziós, sikertelenek a nőknél, sorra kapják az elutasításokat, észre sem veszik őket.
Egyes férfiaknak azonban teljesen mindegy, hogyan néz ki az adott nő, nulla önbecsülésről tanúságot téve pitiznek az első szembejövő nőnek, a csúnyácska lányoknak írogatnak mindenhol szex reményében, tényleg mindent bevetnek, hogy hozzájussanak egy nőhöz.
A fiatal nők pedig igénytelenek lettek, pontosabban nem érzik azt, hogy nekik is változtatni kellene, tenni valamit a sikerért, hiszen így is vannak érdeklődők bőven. A legtöbb elvan azzal, hogy genetikailag vékony vagy átlagos alkatú, esetleg eljár nyáron néha futni vagy biciklizni meg nem eszik hizlaló kajákat és ennyi. A túlsúlyosak is inkább igyekeznek elfogadtatni magukat, megjelentek ezek a "plus-size" modellek és teljesen természetesnek, sőt kívánatosnak állítják be ezt a testalkatot is. Sokat jártam konditerembe, több városban megfordultam, de lányokat, nőket elvétve láttam, viszont fiúk tömkelege izzadt nap mint nap a súlyok között, a különböző szakkörök is tele voltak fiúkkal (foci, kosárlabda, küzdősportok stb)., mivel láttam, hogy a lányoknak teljesen felesleges, úgy is boldogan sétáltak a nem éppen átlagos párjukkal az utcán.
A férfiaknál ez nem létező jelenség, egy csúnya vagy átlagos férfinak nem kezdenek el írogatni nők, hogy szexelnének vele, nem tapadnak rájuk iskolában, munkahelyen, buliban, nem reklámozzák a magazinokban a túlsúlyos,pocakos vagy a sovány, esetleg szőrös férfiakat, nem látni őket a kifutókon, mindenhol az ízlésesen sportos, magas, jóképű férfiakat látni, nincs más választás, ha egy férfi sikeres akar lenni a párkapcsolati életben, akkor erre kell törekednie.
Kedves kerdezo, most hallgass meg szepen. No vagyok, 12 eves korom ota dietazom es edzek. Nyilvan ne tokeletessegre gondolj, voltak bukasaim, nem tudtam mindent, stb, de mar evek ota nagyon tisztaban vagyok az etkezessel, egeszsegesen eszem, fozok mindennap, heti 6szor 1 orat edzek es en is azt kapom meg,hogy atlagos a testalkatom. Azert mert van par no, akiknek jo a genetikajuk, ne mondd mar, hogy a legtobb nonek ne kene tennie az alakjaert. Hidd el, az ilyen "azt eszek, amit akarok es nem mozgok" vekony jotestueket mi szeretnenk agyoncsapni, mikor rendszeres edzessel nem tudok ugy kinezni, ugy, hogy az egeszseges kajamat eszem, mikozben o mellettem zabalja a hamburgert es csokikat. :D Na, ennyit errol. Es a media elvarasa a nok fele nagyobb. Igen, a nok ezeket a kapmanyokat latjak, de a pasijuk nem tovabbra is a munokre veri, E-s szilikon mellekkel, Braziliam buttlift mutetes, napi 3 orat edzo, filleres arcuakra? Dehogynem. Instagram televan munokkel. Szoval hagyjuk ezt is, hogy a media az elfogadast sugarozza. Ez meg ki sem egyenliti a beteg kepeket, amiket nokrol mutatnak. Es mig neked "csak" edzened kell, addig egy atlag nonek 10 muteten kell atesnie legalabb, hogy ugy nezzen ki, mint amit a social media mutat.
A masik; nem fogom leadni az igenyeimet csak azert, mert a ferfiak fuvel-faval lefekudnenek. Az az o problemajuk, hogy a ronda noknek is odakat zengenek, milyen gyonyoruek,hogy a bugyijukba jussanak. A nagy helyzet az, hogy a ferfiak eszeveszettul akarnak szexelni, mig a noknek altalaban valamifele kotelek kell ehhez, illetve fizikalis vonzalom. Az nem a mi hibank, hogy ti szamotokra taszito novel is lefekudnetek, csak azert,hogy szexeljetek. En inkabb keves ferfival fekszem le, de egyiket sem szeretnem megbanni,vagy szegyellni utolag. :) Tehat a vegere kiderul, hogy a nok az igenyesek, mert ok nem fekszenek ossze barkivel, a ferfiak pedig az igenytelenek, akiknek teljesen mindegy. Mondom en, aki ad a kulsejere es nincs elszallva magatol.
Nő vagyok, addig fogok edzeni, míg olyan külsőm lesz, amivel megérdemlem a külsőre nekem tetsző egyetlen pasit.
Ha ez nem jön be, maradok egyedül. Mert a magyar átlagférfi sajna Alekosznál kövérebb és szőrösebb.
#22-es vagyok
Azt meg hozza szerettem volna tenni, hogy a baratom parnaponta 6 sor iszik, osszevissza eszik, 3 eve nem edzett egy percet sem es neki IGY van atlagos teste. :DD En pedig mellette szenvedek es edzek amig o eszi a csipszet. Ennyit errol ujfent.
Mert MO-n az emberem 60%a elhizott, ha jol tudom. Na most akkor az elhizast kell vonzonak talalni? Az atlagosat pedig ugy erti a no, hogy szamara a vonzo skalan mennyi: taszito (kover) atlagos (se nem kover, se nem vekony) vonzo (izmos)
Peldaul. Nem statisztikakat olvasnak fel neked, hanem azt mondjak, nekik mennyire vagy vonzo. De ezt komolyan el kene neked magyarazni? :/
#20 ilynekor aldom az eget hogy a nőkhöz vonzodom 😂😂
Az ilyen pocakos ferfiak taszitanak és örülök h nem kell ilyen férfihoz simulnom meg semmilyenhez 😂😂
N24
Kerdezo, nekem speciel nem izmos csavo kell, hanem sportos. Bar mint irtam a baratom megcsak nem is sportos, de atlagos a teste; nem elhizott, nem tul sovany. Nekem ez mar eleg. Az idealis az lenne ha lenne rajta egy kis izom, ennyi. Nem sok.
Amugy a legtobb egyetemista csoporttarsaim pontosan ilyenek: enyhen izmosak, sportosak. Neha meg is lepodok ha egyikuk felhuz egy feszesebb polot hogy b*szki ez is sportos :O Es nekem 18-30 eves koruak a csoporttarsaim es a 26-27 eveseknek van a legjobb teste, ami nem kicsit izmos, hanem mar tenyleg nagyon ferfias (meg mindig ne bodybuilderekre gondolj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!