Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiaknak miért van ennyire a béka segge alatt az igénye?
Szerintem nagyban ők tehetnek arról, hogy a fiatal lányok általában sokkal boldogabbak a hétköznapokban, több az önbizalmuk, nagyobb az arcuk, válogatósabbak és akármikor találnak partnert maguknak. A fiatal fiúkkal szemben pedig sokkal nagyobbak az elvárások minden téren, nagyon sok az önbizalomhiányos, boldogtalan, depressziós, sikertelenek a nőknél, sorra kapják az elutasításokat, észre sem veszik őket.
Egyes férfiaknak azonban teljesen mindegy, hogyan néz ki az adott nő, nulla önbecsülésről tanúságot téve pitiznek az első szembejövő nőnek, a csúnyácska lányoknak írogatnak mindenhol szex reményében, tényleg mindent bevetnek, hogy hozzájussanak egy nőhöz.
A fiatal nők pedig igénytelenek lettek, pontosabban nem érzik azt, hogy nekik is változtatni kellene, tenni valamit a sikerért, hiszen így is vannak érdeklődők bőven. A legtöbb elvan azzal, hogy genetikailag vékony vagy átlagos alkatú, esetleg eljár nyáron néha futni vagy biciklizni meg nem eszik hizlaló kajákat és ennyi. A túlsúlyosak is inkább igyekeznek elfogadtatni magukat, megjelentek ezek a "plus-size" modellek és teljesen természetesnek, sőt kívánatosnak állítják be ezt a testalkatot is. Sokat jártam konditerembe, több városban megfordultam, de lányokat, nőket elvétve láttam, viszont fiúk tömkelege izzadt nap mint nap a súlyok között, a különböző szakkörök is tele voltak fiúkkal (foci, kosárlabda, küzdősportok stb)., mivel láttam, hogy a lányoknak teljesen felesleges, úgy is boldogan sétáltak a nem éppen átlagos párjukkal az utcán.
A férfiaknál ez nem létező jelenség, egy csúnya vagy átlagos férfinak nem kezdenek el írogatni nők, hogy szexelnének vele, nem tapadnak rájuk iskolában, munkahelyen, buliban, nem reklámozzák a magazinokban a túlsúlyos,pocakos vagy a sovány, esetleg szőrös férfiakat, nem látni őket a kifutókon, mindenhol az ízlésesen sportos, magas, jóképű férfiakat látni, nincs más választás, ha egy férfi sikeres akar lenni a párkapcsolati életben, akkor erre kell törekednie.
Egyetértek az előttem válaszolóval. Az első pasi vékony/sportos, a második izmos.
Az első abszolút megfelel 30 éves korában is a legtöbb nőnek.
Az én közegemben és a gyerekem csoporttársai közt mindenki vékony a magasságához, ritkán van egy egy dundi gyerek.
A fiúk nálunk is verték egymást, de sosem a testalkatuk miatt. Sosem szégyenítettek meg senki nyilvánosan, mert az nem tetszett nekik. Ellenben a tanulásban lassúakat, rosszul öltözötteket cikizték, de ez nemtől független volt.
Most is és 25 éve is a vékony kisiskolások voltak/vannak többen(legalábbis Bpn és agglomerációban). Az elhízás tinédzserkortól ölt jelentős mértéket, mikor bekavarnak a hormonok IS.
Én pedig bpn sohasem hallottam, hogy nézd de vékony az a férfi, vagy ott fut a pálcika.. sajnálom, ha veled megtörtént, de ez nem a testalkatod miatt volt. Pláne, ha kb 8-10 éve történt, mikor az emo kifejezetten menő volt ezzel a vékony testalkattal és az egész világon éltették.
Egy nő nem lesz igénytelen attól, hogy csak néha sportol és csak párfajta hízlaló ételt iktat ki az étrendjéből. Ha szerinted igen, akkor te biztosan izmos nőkre gerjedsz. Ezzel egy kissebbséghez tartozol. Ha körbekérdezel egy konditeremben a pasiknál, lesz, akinek a dundi nők, másoknak a homokórák, másoknak az álagosan vékonyak fognak tetszeni.
Ahogy öregszik az ember(30 felett) persze egészen más mennyiségü ingerek kellenek, hogy változzon a test. Pont úgy, ahogy nők és férfiak közt, de még testalkatok közt is van ilyen nyilvánvaló különbség.
Én nem akarok fitnessmodell külsőt, mert egyszerűen nem tetszik, szélsőséges, nem találom szépnek. Férfiaknál pedig kifejezetten taszít az a fajta izomzat, amit linkeltél kérdező.
Na nem mintha az alekosz test vonzóbb lenne. Mindjárt keresek egy átlagos testet, amivel ki vannak békülve a nők.
Ez szerintem ideális, borszaztó elégedett lennék egy ilyen testű férfival, más nők pedig lazán elfogadnák.
Ezek pedig abszolút átlagos testek, szerintem ilyenek mászkálnak leginkább 30 körül a világban. A színesgatyáson kívül akármelyikkel kiegyeznék testalkatra, valamennyire mindegyik vonz (talán legjobban a második test), de mind elfogadható. 35 felett meg pláne, bár az nem az én érdeklődési köröm.
35-ös jókat linkelt, mármint igen, ez az átlagos. De nekem az átlagos azt jelenti, hogy nem vonzódom hozzá, de nem is taszít. Semleges.
Ez, hogy a nőknek mi az átlagos... nincs olyan, hogy nők. Ryan Gosling-ért sok nő megveszik, szerintem lányos arcú. És innentől lehet szuper alakja, az arca szerintem nem szép. De azt is megkaptam, hogy Benedict Cumberbatch max a vakoknak jön be, nekem mégis tetszik.
lenyeg a lenyeg, szerintem a noknek realisztikusabb elvarasaik vannak a ferfiakkal szemben.
mert pl konkretan Ausztraliaban ez az atlagos noi test. es mint latod, fentebbi nok mar az atlagos ferfitesttel is megelegednenek. szoval, ha ez neked megfelelo, akkor megegyezehetunk abban, hogy mind a noknek, mind a ferfiaknak fair elvarasaik vannak.
Azt hol olvastad, hogy az átlag nő rendszeresen mozog? Nőként írom.
😉
A magyar átlag nő 160 cm és 70 kg, statisztikailag.
Konditeremben nincs nő?
Zumbán meg pole dance-en meg nincs férfi.
Kicsit beszűkült a világnézeted, ha neked csak az létezik, amit látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!