Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadjam el hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadjam el hogy a barátom fizet többet?

Figyelt kérdés

Párom teljes állásban dolgozik, én egyetemre járok még, mellette dolgozok részmunkaidőben, tehát van keresetem, de eleve sokkal kevesebb mint neki, és még annak is elég nagy részét elviszi a lakhatásunk rám eső része és a kaja.

Most voltunk nyaralni nemrég. A szállást én foglaltam, előlegben kifizettem a felét, és ennyi, minden mást a párom fizetett (étel-ital + szállás másik fele), és most utólag se akarja engedni, hogy kifizessem neki.

Vele már próbáltam megbeszélni azóta párszor, de zsákutca, hallani se akar a témáról.

Fogadjam el, hogy nem akarja hogy kifizessem? Nem leszek akkor "aranyásó"? Nem kihasználás?

Vagy igenis ragaszkodjak hozzá, hogy fizetek? Azzal nem bántom meg?

2018. aug. 24. 09:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csapatkent mukodni, amig mindket fel anyagilag is egyenlo tud lenni, nagyon nem aranyasas. Nekem pl. lesulne a pofamrol a bor, ha en keresnek mondjuk 200at, parom meg 60-at diakkent, es 40-40 ezret fizetnenk mindketten a lakhatasra. Es ezek utan meg el is fogadnam tole mondjuk a 20 ezres szallas dijat (ezek fiktiv szamok persze)...
2018. aug. 24. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!