Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadjam el hogy a barátom fizet többet?
Párom teljes állásban dolgozik, én egyetemre járok még, mellette dolgozok részmunkaidőben, tehát van keresetem, de eleve sokkal kevesebb mint neki, és még annak is elég nagy részét elviszi a lakhatásunk rám eső része és a kaja.
Most voltunk nyaralni nemrég. A szállást én foglaltam, előlegben kifizettem a felét, és ennyi, minden mást a párom fizetett (étel-ital + szállás másik fele), és most utólag se akarja engedni, hogy kifizessem neki.
Vele már próbáltam megbeszélni azóta párszor, de zsákutca, hallani se akar a témáról.
Fogadjam el, hogy nem akarja hogy kifizessem? Nem leszek akkor "aranyásó"? Nem kihasználás?
Vagy igenis ragaszkodjak hozzá, hogy fizetek? Azzal nem bántom meg?
Miert lennel aranyaso?
Nem milliokrol van szo. Parkapcsolatban elsz, tanulsz meg, nyilvanvalo, hogy nincs annyi penzed, a parod pedig ertheto modon nem akarja vegignezni, hogy nem marad semmid.
De majd jonnek itt a megmondo luzerek, hogy biza egy pohar kave utan is mar aranyaso vagy 😂😂
Ilyenkor úgy illik hogy arányosan fizessetek a jövedelmek függvényében. (gondolom az arányszám kiszámítása megy)
De nem illik fillérezni egy párkapcsolatban.
Mit kell ezen vergődni? Csinálj neki egy nagyon szuper kaját, lepd meg a kedvenc italával, vegyél neki egy jó cipőt, inget, dzsekit vagy mit tudom én. Nem kell közelharcot vívni a pénzzel.
32/f
A párod nagyon rendes, hogy a rád eső egyéb költséget állja.
És te is, hogy rendezni akartad a részed, ezért nem vagy aranyásó, és fogadd el, hogy ő ezt rendezte helyetted.
Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem, egy pasinak nem az a dolga, hogy eltartsa a párját, a nőnek is ugyanúgy megvan a lehetősége tanulni, dolgozni, éljen vele, ne máson élősködjön. Amiről te beszélsz, az már aranyásás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!