Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem akarok orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Úgy nézz ki női gondjaim vannak pár napja. Fáj a hasam és bűzös folyásom is van.

Szerintem csak felfáztam, de párom veszekedik velem, hogy orvoshoz visz. Mondtam már neki szépen, kiabálva is, hogy nem kell. Hogyan koptassam le?

2018. aug. 23. 16:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgass csak neten, még véletlen se menj el. Akkor sem múlik el magától a folyásod, sem a hasfájás.
2018. aug. 23. 17:50
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Attól még kezelni kell.

Én se szeretek nőgyógyászhoz járni, de eszemben sincs ülni a problémán, amint észreveszem a bajt, max egy napot várok, hátha, és megyek.

2018. aug. 23. 18:02
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is az orvost javaslom!

Viszont, ha nem mész el, legalább vegyél valami krémet, vagy Betadine hüvelykúpot, egy hétig kell használni, jól kifertőtlenít, bár az is vényköteles...

2018. aug. 23. 18:09
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Fujj,undormány a köbön. Ennyire gusztustalan embert aki megtűri a saját bőzét és nyavajái... Bleh.
2018. aug. 23. 18:56
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék orvoshoz, ugyanis az igénytelenséget és butaságot nem tudja gyógyítani, szóval nem sokra mennél vele.
2018. aug. 23. 20:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Te aztán igényes nő vagy! És nagyon okos is! Büszke lehetsz magadra!

34N

2018. aug. 23. 21:32
 27/29 anonim ***** válasza:
83%

Már többen is elmondták előttem a lényeget, azokat nem ismételném el újra. Annyit tennék hozzá, hogy igen, a hormonális fogamzásgátlás okozhat nagyobb hajlandóságot a fertőzésekre. Viszont erre is van megelőző módszer. Egyrészt a megfelelő tisztálkodási szerek: speciális mosakodó, nedves törlőkendő napközben. Másrészt lehet venni drogériában afféle "vagina probiotikumot". Helyreállítja a pH-t, nincs fertőzés. Igény szerint lehet ismételni bizonyos időközönként (ilyenkor nyáron a strand miatt érdemes pl), nem is különösebben drága, az illata is kellemes.

Sajnos nekem is sokáig volt gondom ezzel hormonális fogamzásgátlás nélkül, erről nem tehetek, de van bennem annyi, hogy foglalkozom magammal, és kerestem megoldást.

2018. aug. 23. 23:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki rakná beléd a farkát...nagyon igénytelen vagy!
2018. aug. 24. 00:31
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Fúj.

Remélem kamu...

2018. aug. 24. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!