Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem akarok orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Úgy nézz ki női gondjaim vannak pár napja. Fáj a hasam és bűzös folyásom is van.

Szerintem csak felfáztam, de párom veszekedik velem, hogy orvoshoz visz. Mondtam már neki szépen, kiabálva is, hogy nem kell. Hogyan koptassam le?

2018. aug. 23. 16:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

10-es: az ilyen meg is érdemli, hogy a petefészkéig terjedjen a nyavalya.

Bocsi, de az ilyen önző embereknek ezt kívánom:

https://www.youtube.com/watch?v=P1q6RN-ugxM

2018. aug. 23. 17:08
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, legyél már magadra egy kicsit igényesebb. Jót akar a barátod.
2018. aug. 23. 17:11
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy semmi. Nekem is vannak problémáim, petefészek fájdalom, amitől már a hátam is fáj, menni alig bírok, és a párom szintúgy elküldött orvoshoz. Én örülök, hogy foglalkozik az egészségemmel. Ráadásul így a szex sem megy, bár ő nem emiatt mondja. Tudja jól, hogy szövődményei lehetnek, ha nem vagyok kikezelve, pl meddőség. ami baj, mert nemsokára szeretnénk babát. Neked is lehetnek komoly bajaid ebből. Max egy ideig tünetmentes lehetsz. Nemrég én is felvoltam fázva, de bűzös folyásom nem volt. Saját magad miatt el kéne menned. Én megkönnyebbülést érzek, hogy hétfőre már kaptam időpontot..senki sem szeret orvoshoz járkálni, de ha kell, akkor kell.
2018. aug. 23. 17:12
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Férfi létére még neki is több esze van, hogy ez biztosan nem játék, mint neked aki hagyod magad ott lent bűzölögni, hogy majd elmúlik.

Kíváncsi lennék azért legközelebbi szex közben mi fog járni a fejében. Ne adj isten orális szex közben. Fúj.

2018. aug. 23. 17:16
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetsz ennyire igénytelen? Ha normális ember, akkor sehogy nem tudod megértetni vele, hogy leszarod mindkettőtük egészségét és inkább vígan éldegélsz valami ferőzéssel..
2018. aug. 23. 17:22
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Pfuj... nokent mondom, hagynalak is ott a francba, buzologjon a p**d ott magadban. Hogy lehetsz no letedre ennyire undorito es igenytelen? Felfordult a gyomrom. Az igenyesseg nem a furdessel es a szep, tiszta ruhaval kezdodik es fejezodik am be... hanem arra hogy az egeszsegemet is apolom, es ha ez esetben raadasul meg szagos tuneteim is vannak, akkor eltakarodok orvoshoz, mielott akar meddo leszek vagy barmi komolyabb bajom lesz. Agyatlan.
2018. aug. 23. 17:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Arrol nem is beszelve, hogy folyas = vaginabol, felfazas = holyag terulet. Ket kulon dolog! Bar, beloled kinezem, hogy siman azt hiszed, hogy a vaginadnal jon a pisi is.
2018. aug. 23. 17:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Gusztustalan vagy és igénytelen.

Azért tér vissza a probléma, mert nincs kikezelve. Lehet, hogy fertőzöl is.

2018. aug. 23. 17:32
 19/29 anonim ***** válasza:
86%
13-as vagyok. Mégis miért lettem lepontozva? Semmi rosszat nem írtam. Vagy tán az a probléma, hogy én nőgyógyászhoz megyek? Eszem megáll. Így segítsen az ember...akkor maradj úgy, ahogy vagy, és reménykedj, hogy nem halsz bele.
2018. aug. 23. 17:35
 20/29 A kérdező kommentje:
Neten olvastam, hogy méhen belüli fogamzásgátló eszköz miatt könnyebben lehet elkapni ilyen sz@rokat. Spirálom van.
2018. aug. 23. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!