Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem akarok orvoshoz menni?
Úgy nézz ki női gondjaim vannak pár napja. Fáj a hasam és bűzös folyásom is van.
Szerintem csak felfáztam, de párom veszekedik velem, hogy orvoshoz visz. Mondtam már neki szépen, kiabálva is, hogy nem kell. Hogyan koptassam le?
Szerintem ha meghalsz, akkor már nem fog orvoshoz rángatni.
Sokkal jobb lesz, ha szövődményei lesznek a problémádnak? Miért nem vagy képes elmenni az orvoshoz?
* bűzös folyásom is van.
Egészségedre. Igazán "igényes" nő vagy..
Szerencsétlen pasid.
Voltam már én is felfázva párszor, de ezen tünetek pont nem szerepeltek a kórképben. Ez inkább valamiféle fertőzésnek hangzik, amit igenis kezelni kell.
Nem értem, miért nem akarsz elmenni orvoshoz?
Egy felfázás az maximum annyival jár, hogy állandóan pisilned kell és csíp ott lent, mint a rohadalom. De ha mást nem, akkor is elmegyünk háziorvoshoz, hogy felírjon egy antibiotikumot, mert ez azért tud tovább is fajulni.
Basszus, örülj annak, hogy a párod foglalkozik Veled és aggódik érted! Én nőként mondom, hogy kihajítanálak, mint cicusokat kakálni, mert lehet, elfajult valami fürdőből vagy strandon összeszedett baktérium és te baxol elmenni orvoshoz, pedig még a párodat is megfertőzheted és ez önzés a köbön, hogy a párod egészségére se gondolsz. Mert lehet, nem csak a sajátodat, az övét is kockáztatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!