Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem akarok orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

Úgy nézz ki női gondjaim vannak pár napja. Fáj a hasam és bűzös folyásom is van.

Szerintem csak felfáztam, de párom veszekedik velem, hogy orvoshoz visz. Mondtam már neki szépen, kiabálva is, hogy nem kell. Hogyan koptassam le?

2018. aug. 23. 16:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha pár nap múlva nem múlik el, akkor azért szerintem menj orvoshoz. Férfi szemszögből nem is vonzó egy ilyen, a párod gondolom nem akarja hetekig ezt így kerülgetni szexmentesen.
2018. aug. 23. 16:40
 2/29 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Szerintem ha meghalsz, akkor már nem fog orvoshoz rángatni.

Sokkal jobb lesz, ha szövődményei lesznek a problémádnak? Miért nem vagy képes elmenni az orvoshoz?

2018. aug. 23. 16:40
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért akar elvinni? Mert szeret és aggódik, vagy mert nem bszhat meg? Utóbbi esetben no comment, de ha az előbbi áll fenn, én elmennék, csak hogy megnyugtassam azt, aki szeret.
2018. aug. 23. 16:46
 4/29 anonim ***** válasza:
94%

* bűzös folyásom is van.

Egészségedre. Igazán "igényes" nő vagy..

Szerencsétlen pasid.

2018. aug. 23. 16:46
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már én is felfázva párszor, de ezen tünetek pont nem szerepeltek a kórképben. Ez inkább valamiféle fertőzésnek hangzik, amit igenis kezelni kell.

Nem értem, miért nem akarsz elmenni orvoshoz?

2018. aug. 23. 16:53
 6/29 anonim ***** válasza:
91%

Egy felfázás az maximum annyival jár, hogy állandóan pisilned kell és csíp ott lent, mint a rohadalom. De ha mást nem, akkor is elmegyünk háziorvoshoz, hogy felírjon egy antibiotikumot, mert ez azért tud tovább is fajulni.

Basszus, örülj annak, hogy a párod foglalkozik Veled és aggódik érted! Én nőként mondom, hogy kihajítanálak, mint cicusokat kakálni, mert lehet, elfajult valami fürdőből vagy strandon összeszedett baktérium és te baxol elmenni orvoshoz, pedig még a párodat is megfertőzheted és ez önzés a köbön, hogy a párod egészségére se gondolsz. Mert lehet, nem csak a sajátodat, az övét is kockáztatod.

2018. aug. 23. 16:54
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem felfazas. Igaza van a parodnak.
2018. aug. 23. 16:55
 8/29 A kérdező kommentje:
Teljesen felesleges úgysem váltom ki a gyógyszert. Volt már máskor is ilyen, majd elmúlik.
2018. aug. 23. 16:56
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti kamu. Miért ne váltanád ki a gyógyszert? Miért nem akarsz foglalkozni a saját egészségeddel? Nem értem. Sok ilyen fertőzés komolyabb szövődményekkel is járhat, neked se jó, ha csak megvárod, amíg egyszer csak vége lesz.
2018. aug. 23. 17:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy az ilyen "elmúlt" fertőzés azt is jelentheti, hogy azért nincs már kintre nyoma, mert továbbterjedt befelé? Petefészektől méhedig bármi begyulladhat, meddőség is lehet a vége, ha kezeletlenül hagyod ezeket a nem súlyosnak tűnő dolgokat.
2018. aug. 23. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!