Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mennyire gáz, ha attól félek, hogy mások leszólnának, ha lenne párkapcsolatom, és nem lennék szűz?

Figyelt kérdés

Soha nem volt párkapcsolatom, és még szűz vagyok, 21 évesen, ami egyébként tudom, hogy nem egyedülálló, sok ilyen ember van.

Az én ismerőseim, haverjaim között is vannak hozzám hasonlók.

És az az igazság, hogy a lelkem mélyén valahol él bennem a vágy a nők iránt, csak kénytelen vagyok ezt magamban teljesen elfojtani, mert félek, hogy ezek az ismerőseim leszólnának engem, hogy nem bírom ki nők nélkül az életet, mint ők.

Azt nem tudom, hogy ők akarnak-e, csak nem jött nekik még össze, de attól még félek, hogy lenéznének engem.

Persze nem vagyok nagyképű, tudom, hogy nem lenne esélyem amúgy sem a női nemnél, de mivel tartok attól, hogy mit gondolnak mások, még próbálkozni sem merek.

Ez mennyire tűnik gáznak?

2018. aug. 22. 00:37
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Teljesen igazad van! Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy kell a szex vagy párkapcsolat. Neked nincs rá szükséged és kész.

Amúgy is csak a gondok lennének vele. A kicsi farkad és a nyámnyilaságod miatt a nőd megcsalna folyamatosan és ezzel lennél elfoglalva. Jobb ez így neked és a leendő barátnődnek is.

Ne is töprengj ezen többet, a jó döntést már meg is hoztad: szűz maradsz amíg élsz!

2020. dec. 23. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!