Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnőm még szűz és most fogunk először együtt aludni és ha a bugyijan keresztül izgatom be nedvesedik? És ha igen átázik a bugyija? (először van lánnyal párkapcsolatom és én is lány vagyok 15 éves vagyok) kultúrált válaszokat várok
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 02:14
2/6 anonim válasza:
Ha jól csinálod, igen, de mindenki más...
3/6 anonim válasza:
Ha te is lány vagy, akkor miért nem próbáltad ki magadon először, hogy mi ázik át és mi nem? :D :D
Egyébként hogy ment? Volt valami?? S fiúkba miért nem gondolkodtok??
4/6 anonim válasza:
te nem szoktál benedvesedni?
a mennyisége egyén, és ügyességfüggő :-)
ennyire izgatott voltál az este miatt, hogy ilyen későn se tudtál aludni?
majd írj, hogy sikerült :-D
5/6 pocakkk válasza:
Szia! saját tapasztalatom had osszam meg veled! ha azér jöttök össze mert kívánjátok egymást, és nem tod hogy izgasd fel... ne csak ott lent matass bugyin kerrsztül, elősör csókolózzatok, simogasd mellét lábát, aztán csókold a nyakát, aztán a mellét csókold, szívd óvatosan, csókold végig a hasát, combját... na aztán juss el a bugyiig, de addigra ha ezt mind szépen végigcsinálod nem sietve akkor rég átázik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!