Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire gáz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mennyire gáz, ha attól félek, hogy mások leszólnának, ha lenne párkapcsolatom, és nem lennék szűz?

Figyelt kérdés

Soha nem volt párkapcsolatom, és még szűz vagyok, 21 évesen, ami egyébként tudom, hogy nem egyedülálló, sok ilyen ember van.

Az én ismerőseim, haverjaim között is vannak hozzám hasonlók.

És az az igazság, hogy a lelkem mélyén valahol él bennem a vágy a nők iránt, csak kénytelen vagyok ezt magamban teljesen elfojtani, mert félek, hogy ezek az ismerőseim leszólnának engem, hogy nem bírom ki nők nélkül az életet, mint ők.

Azt nem tudom, hogy ők akarnak-e, csak nem jött nekik még össze, de attól még félek, hogy lenéznének engem.

Persze nem vagyok nagyképű, tudom, hogy nem lenne esélyem amúgy sem a női nemnél, de mivel tartok attól, hogy mit gondolnak mások, még próbálkozni sem merek.

Ez mennyire tűnik gáznak?

2018. aug. 22. 00:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Akkor kérdezd meg szüleidet, hogy milyen egy kapcsolat, ha "kétségeim támadnak afelől, hogy a párkapcsolatok helyes, jó dolgok."

Ha te nem szerelem gyerek lennél, akkor meg se születtél volna jószerivel, hacsak nem .... inkább nem írom le, találd ki.

Ha te így vélekedsz, akkor ámen, a te döntésed. Csak akkor ne azzal kezd, hogy a másik, hanem azzal, hogy te. Mert a másiknak semmi köze ahhoz, hogy te hogyan vélekedsz erről. Csak a kifogásokat keresed, és próbálod másra hárítani a felelősséget.

Nőj fel, kisgyerek.

2018. aug. 22. 21:52
 12/21 A kérdező kommentje:

"Ha te nem szerelem gyerek lennél, akkor meg se születtél volna jószerivel, hacsak nem"

Hacsak nem lombikbébi lettem volna. Hát kapaszkodj meg, az vagyok. És ugyanolyan ember vagyok, mint az összes többi.

Sőt, talán még jobb is elképzelni, hogy így fogantam, laboratóriumi, ellenőrzött körülmények között.

2018. aug. 22. 23:50
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem is ismerem az apámat, ő csak a spermadonor volt, a szüleim soha az életben nem szexeltek egymással.

Szóval ennyit arról, hogy bármi jelentősége is lenne a szexualitásnak. Gyerekem is simán lehet béranyától, ha úgy akarom. Persze nem Magyarországon, de elmegyek valamelyik szomszéd országba, mondjuk Erdélybe, és ott máris lehetővé válik, még arra is nagy esély van, hogy magyar az illető.

Szóval ezek után mondd azt, hogy annyira nagyon szükséges egy párkapcsolat.

2018. aug. 22. 23:53
 14/21 1112 ***** válasza:
Nem gáz, de nagyon fura.Szerintem komoly önértékelési probléma lehetséges, hogy van a háttérben.
2018. aug. 23. 00:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ami veled történt, de eléggé megkeseredett lehetsz, ha azt hiszed, hogy a te negatív rossz példadat kell követni és azt hiszed, hogy az a jó. Tévedsz! Kár, hogy nem éred fel épp ésszel, hogy nem ezt a mintát kéne követni.

Olvass Csernus Imre könyveket és fejlődj!

2018. aug. 23. 06:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Én ezt nem gondolom rossz dolognak. Kb. mindegy, hogyan lesz a gyerek. Jó, ha a család nem hagyományos felépítésű, az annyira nem jó, de a két dolog egymásól teljesen független. Lehet normális családban is alternatív szaporodási módot választani, nem ritka az sem.

Komolyan? Csernus könyveit? Nem hinném, hogy értené a dolgát azon túl, hogy celeb, és szeret bunkó lenni másokkal.

2018. aug. 23. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:

1. Ő pszichiáter, nem celeb!

2. Stílusa meg néha azért erőteljesebb és "b..nkóbb", mert tapasztalata szerint a legtöbb ember nem ért a szép szóból, az kell nekik, ha durván a szemükbe mondják az igazat. Csak akkor esik le nekik, hogy probléma van. Ha szépen babusgatják a fejüket, abból nem esik le nekik, hogy valamit csinálni is kéne.

Ettől függetlenül a saját frusztrációdat ne hárítsd át a másikra "ha attól félek, hogy mások leszólnának, ha lenne párkapcsolatom, és nem lennék szűz?"

Ki nem sz..rja le, ha párkapcsolatban vagy és már nem vagy szűz? Normális emberek már nem szüzek, akik kapcsolatban vannak!

2018. aug. 23. 17:33
 18/21 A kérdező kommentje:
És szex nélküli párkapcsolat? Az nem megvalósítható? Mindenképpen orrba-szájba kell dugni, ha együtt van két ember?
2018. aug. 23. 23:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolathoz hozzátartozik az egészséges szexualitás is.

Mondd csak, miért parázol a szextől? Ha pszichésen a múltadból fakad, akkor pszichológushoz menj vele.

Ha kicsi, azt se kell szégyellni.

A gátlásokat le lehet vetkőzni.

Akkor keress egy ugyanolyan aszexuális csajt, aki ugyanúgy elvan nulla szexszel, mint te.

2018. aug. 24. 06:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát nem is vágyom rá kifejezetten, elég nekem az önkielégítés, de egyébként sem találnék olyat, aki akarna velem szexelni, a külsőm se olyan, a méret szintén nem valami nagy, ahogy mondod, ezért nem is hiszem, hogy bárkit ki tudnék vele elégíteni, inkább csak kinevetnének. Meg nyilván nem is tudnám, hogy kell jól csinálni, ezért el is hagyna a barátnőm, ha lefeküdnék vele. Ezért maximum olyan kapcsolatot tudnék elképzelni, ahol nincs szex.
2018. aug. 24. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!