Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így?
Egy éve vagyok együtt a barátommal.Annyit kell tudni,hogy kicsit távol lakunk egymástól,és eddig mindig megoldottuk azt, hogy minél többet találkozhassunk.De mostanában azt vettem észre, mintha nem is akarna már hozzám jönni.Már majdnem 2 hónapja nem láttam.Régebben sokat járt hozzám és majnem minden hétvégén felhívott.A hívások azóta kikoptak.
Nem értem miért.?
Én szívesen hívnám,csak nem szeretném zavarni, mert tudom hogy sok a dolga,ezért várom azt hogy inkább ő kezdeményezze(persze vissza is hívnám,ha tudnám,hogy akarna velem beszélni).
Én mennék is hozzá,de nincs jogosítványom sajnos.
Normális ez a viselkedés felőle?
Fiúk ti is csak ennyit foglalkoznátok egy lánnyal,akit szerettek?
Talán már nem vagyok neki fontos?
2 hónapja nem láttad?
És még kérdés, hogy érdekled-e??
De mindig,azt mondja hogy szeret.
Talán nem mond igazat?
De akkor most mit mondjak neki?
Próbáljam megbeszélni vele?
Én nagyon szeretem őt.
Azért a te részedről sem kifogás, hogy nincs jogsid, busz és vonat is van a világon, ha mindenáron menni szeretnél hozzá, meg lehetne oldani. (Persze, tudom, drága a jegy, vacak a közlekedés, kifogás mindig van...)
Ettől függetlenül, ha két hónapja nem is láttad, nem is keres... nos, az nem kapcsolat. Nagyon is esélyes, hogy ő már fél lábbal kint van a dologból.
Hívd fel, kérd meg, hogy üljetek le megbeszélni. Jobbat nem tudsz tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!