Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel illik odaállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel illik odaállítani filmnézésre ha csak haveri szinten ismerkedem a pasival?

Figyelt kérdés

Semmi intim, netről ismerem (nem társkereső) egyszer már összefutottunk egy percre.

Az a baj, hogy én kocsival megyek tehát inni se ihatok. Attól még a pia lenne a legjobb választás nemde?

Bor vagy pezsgő ?

2018. aug. 18. 09:38
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Eleinte el akartunk menni valahová de semmi se volt jó. Valójában nem ő invitált fel magához hanem én poénból mondtam, hogy akkor "inkább filmezek otthon" ekkor mondta, hogy "rendben, most úgyis tiszta a lakás." :D

Aztán így maradt a dolog. :D

2018. aug. 18. 15:41
 32/41 anonim ***** válasza:
Egy perces találkozó után egyből a lakására, Miért nem mnetek inkább először moziba? Bátor vagy.
2018. aug. 18. 15:42
 33/41 A kérdező kommentje:

#32 Miért? Aki buliban ismeri meg a másikat és éjszaka már a lakásán van, az mitől lenne más? Az is lehet baltás gyilkos..

Már egy ideje beszélgetünk, tali is volt már, nekem nem para.

2018. aug. 18. 15:47
 34/41 anonim ***** válasza:
Vigyél pezsgőt, bort, ja, meg egy csomag óvszer sem fog ártani, mert hogy befog próbálkozni, az biztos, már ha van egy kis vér a pucájában. Remélem nem az lesz, hogy elmész, ő meg tőled egy méterre fog ülni a testéhez szorosan zárt végtagokkal, mint aki a halálos itéletre vár, hanem lépni fog és nem hoz szégyent a férfiakra!
2018. aug. 18. 15:48
 35/41 anonim ***** válasza:

Nasit. Chips, tortilla dippel, mikróspopcorn, üdítő.

Miért kell mindig alkohollal nyomulni?

Elég fura lenne, nem? Tessék hoztam neked bort, igyál csak, én nem kérek.

2018. aug. 18. 15:53
 36/41 anonim ***** válasza:
Na, mi volt?
2018. aug. 24. 20:01
 37/41 HaEv ***** válasza:
Ha ezt a találkozót egy házibulihoz hasonlítod, akkor most már engem is érdekelne, mi volt. :)
2018. aug. 25. 12:23
 38/41 anonim ***** válasza:
Na, kérdező, élsz még?
2018. aug. 26. 20:10
 39/41 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem válaszolni de most megírom, hátha másokat is megnyugtat.

Túlkapjátok, semmi nem történt. Persze a srác bennem lett volna.. :D

Jó barátok maradtunk, egyelőre.

2019. jan. 8. 20:52
 40/41 anonim ***** válasza:
Fogadok táncos volt.
2019. jan. 8. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!