Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én hozzám milyen kinézetű lányok illenek? Ha egyáltalán illik valaki ilyen kinézetűhöz, mint én.21 F
Nincs valami előnyös kinézetem, emiatt nincs sikerem a nőknél. Véleményetekre lennék, kíváncsi, hogy szerintetek milyen lány illene hozzá, milyen kinézetű?
Magas és vékony testalkatom van.
Itt egy képe a felsőtestemről:
Szerintetek van olyan lány akinek tetszik ez a testalkat?
Aki szeretné, annak privátban küldök képet az arcomról is. De légyszívesen normálisan válaszoljatok.
Köszönöm:)
Húzd ki magad, vállakat hátra, mellet előre fiam, állj úgy mint egy férfi!
Nem kellenek képzelt dinnyék a hónod alá, de legyen tartásod, úgy állsz mint egy 13 éves kislány a fiúöltözőben.
Ez a testtartás sokat elárul a nem létező önbecsülésedről.
Sikerélmény=önbizalom.
Nagyon is jó alkatod van, csak nincs kiaknázva.Hosszú kezek, jó arányok.Ha kicsit edzenél, akár saját testsúllyal otthon akkor egész jól néznél ki, és növekedne az önbizalmad is.
#4 Hát bocs, de én bárkinek a kinézetét is látom, nem fogom rögtön kinézet alapján eldönteni, hogy hozzám illik-e.
Beszélgetek vele, ismerkedek, beszélgetés során tūnik fel leginkább, hogy érdekes-e számomra valaki.
Nekem bejon,olyan vagy,mint a csoporttarsaim edzesen. Erdekel a fejedrol a kep.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!