Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel illik odaállítani filmnézésre ha csak haveri szinten ismerkedem a pasival?
Semmi intim, netről ismerem (nem társkereső) egyszer már összefutottunk egy percre.
Az a baj, hogy én kocsival megyek tehát inni se ihatok. Attól még a pia lenne a legjobb választás nemde?
Bor vagy pezsgő ?
"netről ismerem (nem társkereső) egyszer már összefutottunk egy percre"
Azigen! :D És már mész is filmezni. Hát te lehet nem akarsz semmit, de ő biztosan nem így gondolja. Amúgy lehet pszichopata gyilkos is. :D Ténylegesen filmezni meg menj el azonos neművel, vagy nincsenek barátaid?
Ragcsat uditot
Ruha semleges zart semmi szexi
Ha piat viszel vagy szexin oltozol azt gondolja h nalad a haverkodas az egyutt jar a szexel.
Én már mentem filmnézésre úgy, hogy netről ismerkedtünk és nem történt semmi intim dolog szóval ne hallgass másokra.
Az alkohol túlzás, jól mondták vigyél inkább popcornt.
Megakar ....
Ha tényleg haveri ismerkedés lenne fel sem merülne, hogy mit vigyél te sem aggódnál túl.
Haveri összejövetelre én mindig azt viszek amit szeretek. Ilyen esetben ha nem ihatok nem vinnék alkoholt. Üdítőt, valamilyen rágcsát vennék. Vagy rendelünk kaját.
Kedves Kérdező!
Nagyon ritka, ha egy férfi meginvitál egy nőt a lakásába filmnézés címén és alig ismerik egymást - anélkül, hogy a fickónak ne lennének más "hátsó" szándékai. Nagyon fura nekem az is, hogy el mersz menni egy ismeretlen férfi lakására - mire ez a nagy bizalom.
Ezekre próbálnának a többiek rávezetni a "poénos" kérdésekkel.
Amennyiben tényleg semmi kettesben levős szándék nincs benne - hát alkoholt semmiképp ne vigyél, mert bármit is akartatok előtte, egy irányba fog terelni benneteket. Na és itt merül fel a kérdés, hogy vajon hány éves lehetsz, hogy ezt magyarázni kell....
Vigyél inkább egy saját készítésű vagy cukrász különlegességet - alkohol nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!