Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel illik odaállítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel illik odaállítani filmnézésre ha csak haveri szinten ismerkedem a pasival?

Figyelt kérdés

Semmi intim, netről ismerem (nem társkereső) egyszer már összefutottunk egy percre.

Az a baj, hogy én kocsival megyek tehát inni se ihatok. Attól még a pia lenne a legjobb választás nemde?

Bor vagy pezsgő ?

2018. aug. 18. 09:38
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%

Persze hogy nem azt mondja hogy gyere baxni, mert akkor nem mész. Így legalább van esélye.

Egyébként nem szoktál emberek közé menni? Én akárhova megyek, általában viszek valamit az alkalomtól függően, ami lehet alkohol, pizza, rágcsa, virág, doboz bonbon, karton víz stb... Filmhez általában popcornt esznek (no shit!) szóval mondjuk vigyél popcornt...? Gondolom a gyík népe nélkül erre magadtól soha az életben nem jöttél volna rá. Ezért is gondolod, hogy nem akarnak megdugni. XD

2018. aug. 18. 09:57
 12/41 anonim ***** válasza:
90%
Szexre való invitálás, a kérdés, hogy te erre egyáltalán vevő lennél-e
2018. aug. 18. 09:58
 13/41 A kérdező kommentje:

#11 De, szoktam csak ez tényleg kicsit fura szitu. Rágcsa az nekem olyan olcsónak tűnik, elegánsabb dologra gondoltam mint a pia.

Csak bort, vagy pezsgőt szintén nem tudom jó ötlet-e egy ilyen felállásban. :/

2018. aug. 18. 10:00
 14/41 anonim ***** válasza:
45%
Inkább mondd le, ha tényleg nem akarsz tőle semmit, és mondd el neki, hogy barátzónában van!
2018. aug. 18. 10:03
 15/41 anonim ***** válasza:
84%
Nem randi, de azért le akarod nyűgözni?
2018. aug. 18. 10:09
 16/41 anonim ***** válasza:
67%

Neki viszel egy bort vagy valami cidert, abból mondjuk 3 félét. Veszel egy nagy tábla csokit és valami különleges rágcsát. Azért írtam a különleges szót mert nem akarsz "olcsó rágcsát". Amit írtak a pizza rendelés is jó ötlet.

Egyébként meg nőként mondom, hogy lehet nem szex lett megbeszélve, de be fog próbálkozni. Filmnézés közben. Igen. Főleg mikor "ijesztőset" néztek és majd ő megvéd.:D

26/N

2018. aug. 18. 10:11
 17/41 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha pezsgővel állítasz be, tuti még az ijesztős részt sem várja meg. :DDD
2018. aug. 18. 10:13
 18/41 anonim ***** válasza:
68%
Férfiként írom, hogy vinned csakis akkor kell vmit, ha valóban baráti a dolog. Akkor vidd azt, amit szeretsz, vagy beszéljétek meg, hogy Ő állja a piát, Te a csipszet. Ha ez bújtatott randi, akkor nem kell vinned semmit, az Ő dolga, hogy lenyűgözzön.Elég, ha leborotválod a lábad. :)
2018. aug. 18. 10:17
 19/41 anonim ***** válasza:
58%
Alkoholmentes pezsgő?
2018. aug. 18. 10:19
 20/41 anonim ***** válasza:
70%
Tudsz sütit csinálni? Egy muffin is megteszi.
2018. aug. 18. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!