Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szeretitek a bulizós srácokat? Igen/nem > miért? Szeretitek a kockákat? Igen/nem > miért? Kivétel és véletlen mindig van. =)
nem szeretem a bulizósokat.
mit értesz kocka alatt? azt h egész nap a gép előtt görnyed? hát azt se bírom.
tudom, hogy vannak kivételek.
ha a bulizós azt jelenti, hogy szeret társaságba lenni, haverokkal, 1-1 sört meginni, vagy táncolni, szülinapokat ünnepelni, akkor igen.
ha a bulizás azt jelenti, hogy minden hétvégén részeg és "kis k*vákkal" k*rogat, akkor nem.
ha kocka, olyan értelemben, hogy ért a számítógéphez, esetleg ezt tanulja, akkor nem gáz, ha az összes szabadidejét játékkal tölti, akkor gáz!
Nem vagyok se bulizós se kocka.
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor meglátok egy hót részeg minden hétvégén srácot, akkor az miért van mindig jó csajjal? Ugyan ez a kockával is, hogy napi 25 órát gépezik, és topmodell van mellette..
de kis szellemes a kérdésed :D
szerintem ez nem attol függ, hogy milyen tipusu.. mér te nem vagy megelégedve magaddal vagy miért tetted fel ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!