Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő aki első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő aki első volt a párjának és azóta esetleg házasok is?

Figyelt kérdés
Mármint úgy, hogy nem csalta meg a férfi, nem jött azzal pár év múlva hogy ő még ki akarja élni magát. Fordított felállás is érdekel: nőnek volt az első pasi az életében és már régóta együtt vannak.
2018. aug. 15. 18:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

7. Ès te hallottàl màr arról, hogy nem minden ember egyforma? Szimpla ostobasàg minden férfit egy kalap alà venni és elkönyvelni hogy mindegyik majd megcsalja a pàrjàt, meg elhagyja. Egy szingli plàne ne okoskodjon màs emberek hàzassàgàról, kapcsolatàról. Ha sajàt tartós kapcsolatot nem képes felmutatni, vagy nem akar fenntartani. Akkor aztàn marha nagy szakértő lehet:)

H a sajàtod kudarcba fulladt régebben, az se azok hibàja akik őszintén szeretik egymàst. Ilyen esetben se kell minden emberre kivetíteni a frusztràciót.

Szerintem ez az egész hozzààllàs úgy gàz ahogy van és sértő is a férfi nemre. Mert vannak tisztességes rendes pasik.

2018. aug. 15. 19:34
 12/25 anonim ***** válasza:

"Szingli" LOL

23 évig voltunk házasok, mindkettőnkek első kapcsolata volt, diákszerelem.

4 éve a második feleségemmel vagyok, közben nem volt más kalandom.

2018. aug. 15. 19:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Ja bocs, azt hittem, nekem szól. :D:D

#8 vagyok

2018. aug. 15. 19:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan farokkal rendelkező egyén se osztogasson kéretlen tanàcsokat aki a hűtlenkedő hazug oldalt képviseli . Te se tudsz sokat a hàzassàgról és az őszinte érzelmekről, ha megcsaltad a pàrod. Ugyanis akkor sose szeretted. Hazugsàgra épült az egész. NE magadból indulj ki. Szerencsére nem mindenki olyan mint te. Attól, hogy TE elkezdtél màsra vàgyni / félredugtàl, még nem fog mindenki màs is.
2018. aug. 15. 19:49
 15/25 anonim ***** válasza:
88%
12. Mindkét nőnek részvétem.
2018. aug. 15. 19:55
 16/25 anonim ***** válasza:
47%

#14 #15 (gondolom, ugyanaz a személy vagy)

Drágám, nem dugtam félre, egyikünk se akarta már tovább a házzaságot (bevallom, én akartam kevésbé, de nyilván ha én nem akarom, akkor neki se jó bennemaradni), és közösen döntöttünk, hogy elválunk. Egyik nőnek se kell részvétet nyilvánítanod, az első feleségemnek volt egy hűséges társa 23 évig, aki jóban-rosszban mellette volt, felvevelt vele 2 gyereket. Most már neki is van új kapcsolata, a pasas rajong érte, boldogok. A második feleségemmel fülig szerelmesek vagyunk egymásba, neki is van egy gyereke az előző kapcsolatából (ő nem volt házas), és bennem végre megtalálta a boldogságot, amit előtte egy férfival sem. Szóval nem kell minket félteni, mindhárman jól elvagyunk, mindenkinek így lett jobb. ;)

2018. aug. 15. 20:05
 17/25 anonim ***** válasza:
5%
Jó de a 74%-osnak múszáj valahogy ledegradálnia téged, nehogy szembesüljön azzal, hogy lehet tényleg hoppon marad. Nincs itt semmi rossz indulat, szimplán nyugtával szokták dícsérni a napot.
2018. aug. 15. 20:24
 18/25 anonim ***** válasza:

Ennyi. :D

2018. aug. 15. 20:25
 19/25 anonim ***** válasza:

Igen ugyanaz (14-15) 74%-al.

Nem dugtál félre, persze oké. Bár az első kis monológodból nem igazán ez jött le. Mindegy. De elkezdtél vágyni más nőkre, és valahol már ez is megcsalás. Szóval ha jól értettem, vágytál más nőkre a feleséged mellett (megismertél magadban új érzéseket amik addig nem voltak), szóval annyira nem lehetett nagy az a szerelem, különben még mindig együtt lennétek és nem kellett volna 2. feleség.

Egyébként nem is értem. Már az első se jött be, (elváltatok), minek házasodtál újra? Látod én ezt tartom furának, nem azt, ha valaki megbízik a házastársában, és abban, hogy együtt magadnak a halálukig hűségben. Te 2x ígértél örök hűséget, kapcsolatot a halálig. Remélem ez azért már kitart. (Ha már te véleményt nyilvánítottál kéretlenül a hozzászólásommal kapcsolatban, úgy gondolom ennyit leírhatok)

Egy házasság amúgy nem 23 évre szól, nem ennyi évre mondasz igent amikor kimondod, hanem egy életre. Ez nálatok nem valósult meg. NEM azt mondom, hogy ha már nem akartok együtt maradni akkor se legyen válás, de ha vége lett, annak oka volt, és ez azért volt, mert a kapcsolatotok nem volt rendben. Vége lett, mégpedig nem halállal, szóval erre nem érdemes felvágni.

Igen tudom, nem vagyok még olyan öreg, hogy 23 éves házasságom legyen, csak 32 éves vagyok és csak 8 éves a kapcsolatom, a házasságunk is csak a 7. évben jár. De lesz az 30 és 50 év is, ha addig meg nem halunk. Egyszerűen mindketten ezt érezzük. Ennyi. Nem értem miért kellett ebbe belekötni.

Persze biztos butának tartasz amiért hiszek a férjem hűségében, de nincs igazad. Plusz ez legyen már az én dolgom... Egy kapcsolatban a bizalom is fontos. Hülyeség úgy hozzáállni, hogy biztos majd meg fog csalni a másik és minden férfit egy kalap alá venni, hogy x év után biztos majd más nőkre fog vágyni/ megcsal/ elhagy. Ez nem mindenkinél van így. Ne a saját házasságod kudarcából indulj ki, (hisz akárhogy nézzük, végülis elváltatok), hanem abból, hogy létezik más is.

2018. aug. 15. 20:33
 20/25 anonim ***** válasza:
74%

Hadd találjam ki: Szerettél, megcsaltak, férfigyűlölő lettél.

Ezt ne egy férfigyűlölő, önmagát ezért saját maga által választott szingliségben tartó, "strong woman"-nek próbáld elmagyarázni, sosem fogja elfogadni, hogy nem minden férfi alattomos gonosz, hanem ő választott rosszul.

Vagy inkább saját lelkiismeretét akarja csitítani azzal, hogy "majd tuti más is".

2018. aug. 15. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!