Az én férjem nagyon örült neki és értékeli. Biztos van más is így.
2014. jún. 4. 19:43
2/14 anonim válasza:
igen eddig ribizlikkel voltam
2014. jún. 4. 19:44
3/14 anonim válasza:
ez mind szép és jó, de az hogy házasságig nem szeretkezel az kihat a párkapcsolataidra is majd, és tőled is emgvon egy csomó testi örömöt, a házasság meg csak egy papír,... és a 90% a válással végződik, a másik meg hogy egy nő 40-50 éves korában meg már senkinek nem kell kb, de ez utobbi a férfiakra is vonatkozik, kivéve ha nagyon jól tartja magát és/vagy van pénze
2014. jún. 4. 19:44
4/14 anonim válasza:
nekem számit én 18 vagyok é párom is 18 lesz és én lennék neki az első és remélem hogy ez igy is marad nem csak az első szeretnék neki lenni lenni hanem az aki minden alkalommal összebújik vele nemcsak szexre
2014. jún. 4. 19:45
5/14 anonim válasza:
Biztosan sokan, de semmi garancia nincsen arra, hogy az a lány mint "leendő feleség" az is lesz. Vagy arra, hogy ez tényleg holtodiglan.
2014. jún. 4. 19:46
6/14 anonim válasza:
Ilyen férfi van, de ilyen nő nincs!
2014. jún. 4. 19:46
7/14 anonim válasza:
A 3-nak nincs igaza. Nem attól lesz jó egy házasság, ha előtte lefekszenek egymással. Sőt! Amelyik kapcsolat a szexre épül, az az első problémánál válságba kerül.
A kérdésre: az én feleségem is szűz volt, 10 éve vagyunk házasok, és jó a házasságunk és a szex is.
2014. jún. 4. 19:47
8/14 anonim válasza:
3-manak sajna igaza van.
Ez az éhség akkor fog kijönni mikor megtörténik az első eset, és nem biztos hogy a nő megáll egy falatnál.
amúgy meg nekem nem számít.
2014. jún. 4. 19:47
9/14 anonim válasza:
3-nak igaza van, komoly bajok forrása lehet.
Nem ritkán megoldhatatlan ez a probléma ha felmerül. (mert ez sem biztos azért) De igen necces.
Viszont kérdező a "leendő feleség" jelzőt használja, ez nem azt jelenti, hogy házasságig no sex (amit én sem javaslok) hanem azt jelenti, hogy ez a távlati tervük ennyire komolyan gondolják.
Ahhoz pedig sok sikert nekik.
2014. jún. 4. 19:50
10/14 anonim válasza:
nem szentem te rosszul értelmezted azt amit irtam nemarra céloztam vele hogy a szextől lesz jo egy kapcsolat hanem arra hogy én örülnék a kérdésben megfogalmazotnak és komolyabb terveim is vannak a mostani barátnőmmel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!