Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki első volt a párjának és azóta esetleg házasok is?
Jaj az első kapcsolatom alatt én is írtam ki ilyen kérdéseket, még mikor kis naivan hittem a “boldogan éltek míg meg nem haltak” mesében. Aztán rá 1 évre a pasim szakított, mert ki akarta élni magát😀
Amúgy ismerek egy ilyen párt, de arról nem tudok, hogy volt-e megcsalás vagy sem. Valószínűleg volt.
Pár héttel ezelöttig igen ez volt.
50 évesen jött rá meg élni akar !
Andersen meghalt.
Nálunk a férjemnek én vagyok az első, egyetlen kapcsolata, igen, velem vesztette el a szüzességét is. Kicsit fiatalabb nálam, 3,5 évvel. Több mint 8 éve vagyunk együtt, 7. éve házasok is. Boldogok vagyunk együtt.:)
Ha kalandozni akart volna, akkor egyrészt megtehette volna, nem egy csaj kezdeményezett már nála, hívták randira is. Másrészt nem állapodott volna meg, nem házasodott volna meg 22 évesen, ha másmilyen életmódot akart volna élni. Egyszerűen nem az a fajta aki sok nőt akart megfektetni, sose érdekelte az ilyesmi. Más csaj iránt annyira sem érdeklódött régebben, hogy randira hívja. Csak velem tette meg ezt. Ő egy igazi társra vágyott, arra aki őszintén szereti, és akit szerethet egy életen át. 32/N, 29/F
#3 ez meseszép 😀😀
Lesz meg 40 eves a ferjed...!!
Az hagyján, hogy engem is ismert a feleségem, de én is ismertem magamat. Aztán telt-múlt az idő, jöttek a viharok... És megismertem magamat egy új oldalamról, amelyik ki akar törni, fel akar lázadni, be akarja pótolni, amit fiatalon kihagyott.
Majd ha még 30 év házasság után is együtt lesztek, akkor nyilatkozz ilyen magabiztosan. Vagyis inkább akkor se. Tudod, a kapcsolatban eltöltött idővel exponenciálisan arányosan fog nőni nő a kitörési vágy elsősorban a férjedben, de inkább mindkettőtökben. Ezt csak azért írom le, mert ebből a fajta magabiztosságból, ahogyan te nyilatkozol, lehet a legnagyobbat pofára esni (így járt az én (volt) feleségem is). Inkább tartsd nyitva a szemed, és tegyél minden nap a kapcsolatotokért, úgy, mintha még mindig el akarnád csábítani a férjedet. Egy férfi, ha egy fokkal szebb az ördögnél, van exisztenciája és minimális férfias fellépése, minden ujjára fog találni nálad szebb, fiatalabb, bevállalósabb csajokat, még keresnie se kell, önként fognak a karjaiba hullani. És ahogy öregszel, egyre inkább hátrányba fogsz kerülni velük szemben, különösen, hogy a férjed fiatalabb is nálad. Tehát kicsit vissza az arcból, és még ma kezdj el dolgozni azért, hogy még 5, 10, 15 év múlva is együtt legyetek!
*egzisztenciája
(bocs, nem tudom, mi van ma velem, hogy elfelejtettem írni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!