Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel abban, hogy akiknek együtt kell lenniük, azokat az élet addig terelgeti egymás mellé, amíg össze nem jönnek?
Szerintem ez inkább úgy működik, hogy (nevezzük így) a sors olyan embereket sodor az életedbe, akikkel van valami dolgod.
Vagy te tanulsz tőle vagy ő tanul tőled, és ezt a tanulást a lehető legtágabban értelmezve.
Párkapcsolat szempontjából meg azokat, akikkel "lehet valami".
Viszont ugye van szabad akarat is, ezért meg ti döntitek el, hogy mi lesz, nektek kell tenni érte.
Ebbe egyszerűen ezen formában nem tudok hinni.
Szerintem sokkal inkább statisztikai szükségszerűség, hogy a "velünk szembejövő" sokból előbb utóbb valakivel működni fog a dolog.
Is-is. Én leginkább abban hiszek hogy minden okkal történik. Volt egy srác ugy 1.5 éve akiért nagyon odavoltam, nem jöttünk össze de egy darabig úgy látszott hogy lehet belőle valami. Elképesztő hatást gyakorolt rám. Nem voltam belé szerelmes de sokkal mélyebb nyomot hagyott bennem mint mondjuk az első igazi szerelmem (bár viszonzatlan volt). És ez mar önmagában furcsa nekem. De efeleől a srác felől ersztem vonzalmat. Rengeteget szenvedtem miatta, igazán meg sem tudom magyarázni. Visszagondolva sok kjnden elrontottan és a saját bőrömön tanultam úgymond meg hogy mi az amit inkább ne tegyek. Soha. És ha kínos, ha nem én voltam az aki tett annak érdekében hogy a dolog elinduljon valamilyen irányba. Szóval még ha pofaraesés is lett a vége legalább elmondhatom magamról hogy volt bennem annyi batorság hogy elmondjam mit erzek (és számomra ez nagy dolog).
Illetve sok ilyen furcsaság szinte kísérteties dolog is van, mint amiről az egyik válaszoló írt.
Pl. rengetegszer előfordult hogy valamikor teljesen random valamilyen furcsa görcsölést éreztem a gyomromban. Nem fájt csak furcsa volt. És utána pár napra/max egy hétre rá összefutottunk vagy láttam valahol. És ilyen nem csak egyszer történt hanem jópárszor.
Sokszor próbálok racionalista maradni de amikor hasonló dolgok történnek, nem olyan könnyű.
Én úgy gondolom, hogy akivel dolgod van, azt nem kerülheted el, de lehet olyan, hogy bizonyos dolgoknak meg kell lenni, mielőtt összejönne a dolog.
Mint mondjuk nem kaphatod meg a diplomát nyelvvizsga nélkül, de lehetnek olyan életfeladatok, amik kisebb jelentőségűek és nincs hozzá ilyen jellegű előfeltétel, az bármikor jöhet.
Szóval szerintem ha valakivel együtt kell lenned, akkor előbb-utóbb összejön, de a nagyobb feladatoknak vannak előfeltételei is, tehát az nem működik, hogy várod a sült galambot, és egyszer csak a szádba repül. Lehet, hogy meg kell tanulnod előbb türelmesnek lenni például. Bizonyos dolgok csak akkor teljesedhetnek ki, ha már bizonyos szintet elértél, különben nem működne jól, az autó pl. nem megy olyan jól motor nélkül, mint motorral. Kell a motor ahhoz a kapcsolathoz, ami jól fogja működtetni, és mindkét részről. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!