Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok egy ilyen beszélgetésre?

Figyelt kérdés

Párom haverjaival iszogatott a teraszon. Témáztak, és én épp akkor értem a konyhába, hogy vigyek nekik rágcsát, amikor párom mesélte, hogy legutóbb amikor fesztiválon voltunk a tónál volt pár csaj akik pucéran fürödtek. És hogy annyi p*nci volt hogy egyből be kellett mennie a vízbe, nehogy baj legyen... értitek...

Nem tudta, hogy hallom.

2018. aug. 13. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6ossal értek egyet. Látott egy csomó pucér nőt, és felállt neki. Nagy dolog. Férfiak amúgy is ilyenekről beszélgetnek egymás közt, és nem tudta, hogy hallod. Bement lehűteni magát a vízbe, és nem repült rá a csajokra.
2018. aug. 14. 01:09
 12/12 anonim ***** válasza:

A stílusa undorító, de biztos nem csak most beszél így, tehát a kérdezőnek a stílusával nincs gondja.

Az nem oké, hogy zavar téged kérdező, hogy a párodnak másokra is feláll.

Azt viszont megértem, hogy kicsit zavar, hogy a haverjainak erről mesél, de biztos azért tette, mert viccesnek tartja ès mert fel akar vágni, hogy mennyi szép meztelen fürdőző nőt látott.

Én nem kerítenék neki nagy feneket.

2018. aug. 14. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!