Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akart akkor össze jönni velem? Ti mit reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Párommal együtt vagyunk 2 hónapja. Barátnőjével beszélgettünk és mint kiderült nem én vagyok a páromnak az esete. Külső alapján sem. Ezt a barátnője mutatta hogy miket irkált neki mielőtt össze jöttünk a párommal. Ez előtte volt most kb istenit mindenkinek a kepeinket is felpakolja a közösségi oldalakra. Csak érdekel hogy miért jött akkor velem össze?2018. aug. 1. 20:47
1/7 próbálokkedveslenni válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is.
Csak szexre kellesz.
Ezt csak ő tudja.
2/7 anonim válasza:
Nyuszi, van olyan, hogy ideál meg van olyan, hogy való élet, valóság. A két halmaz ritkán metszi egymást. Nekem is a barna hajú, barna szemszínů nők a zsánereim, mégis az első barátnőm szőke hajú, zöld szemszínů volt. Kapise?
3/7 anonim válasza:
Milyen kedves a barátnője, keveri a trutyit. Lehet, hogy féltékeny a drága, ne foglalkozz vele!
4/7 anonim válasza:
A kérdésedre a választ nem tudom, de a barátnője pippantana egyet ha nem esett volna le... Ezt a csajodnak megemlíteném azért. Ha már lúd, legyen kövér :D
5/7 anonim válasza:
manipulál a csaj,ennyire nem vágod?
6/7 anonim válasza:
Elvarázsoltad őt a személyiségeddel. Mégis megvolt a kémia, és fellángolt irántad.
Ilyenek lehetnek...
7/7 anonim válasza:
Nekem mindig a középmagas 170-180, barna hajú, szemű pasik voltak a zsánereim, a volt férjem meg 165 magas, kék szemű, szőke hajú volt. Imádtam, de nem ő volt az ideálom. És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!