Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szívatni akart?
Figyelt kérdés
Tini koromban egy fiú ismerkedni akart, de aztán visszakozott, nem lett köztünk semmi. Ma bejelölt ismerősnek és rám írt, hogy nem kerestem-e ma őt. Írtam hogy nem, ezután azt írta hogy valaki rá írt az exe nevében, de akkor ez csak kitaláció. Erre írtam hogy nyomozzon tovább, mert engem ő nem érdekel, utána meg még a bunkó tiltott le engem.2018. júl. 30. 20:58
1/5 anonim válasza:
Nem szívat! Csak férfiatlan és gyerekes módon bepróbálkozott egy láthatóan kitalált szöveggel!
De ez a tiltás meg jelölés meg törlés nem értem miért tudja úgy felbaxni az embereket? Én nemes egyszerűséggel leszarom az ilyet mivel jelentéktelen dolgok!
2/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul elvileg egy diplomás emberről van szó.
2018. júl. 30. 21:05
3/5 anonim válasza:
azért tiltott le, mert azt írtad, hogy nem érdekel téged.
az ilyesmire én sem reagálnék túl jól.
Persze nagyon bugyuta történettel akart neked udvarolni, az is tény.
4/5 A kérdező kommentje:
Régen ő utasított vissza engem. De nekem úgy jött le ez a szöveg, mint ha én zaklattam volna valami álnévvel, és úgy írtam volna neki.
2018. júl. 30. 21:24
5/5 A kérdező kommentje:
Számomra ez úgy tűnt így majdnem 10 év után, úgy gondolta ha nincs senki, akkor én is jó leszek. Évekig nem is hallottam felőle. Akkoriban nem volt önbizalmam, biztos azért gondolta hogy bedőlök neki.
2018. júl. 30. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!