Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik több éveket együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik több éveket együtt éltek, van köztetek olyan aki sok év után újra élni akart?

Figyelt kérdés
Akik több éveket együtt éltek,van köztetek olyan aki azért hagyta el a másikat mert élni akart,vagy mert meg volt már a gyerek is,és ideje volt újra elkezdeni élni?Ez alatt azt értem hogy,újra csajozni,újra pasizni.Legyen az a kora miatt vagy mert unta a banánt.Főleg olyan embetek írására lennék kíváncsi akik lehúztak egymással 10-20 vagy még több évet is.Kérlek meséljétek el hogy az adott korotokban hogy jött ez a gondolatotok,miért?
2018. jún. 24. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:

En ereztem ezt , nöként , 21 evesen kerultem össze a masodik baratommal vegul hazasok voltunk 15 evet

Azert ereztem mert nem kaptam meg töle a tiszteletet , nem ereztem h ferfikent megvéd, h jó nönek lenni mellette , nem vedett meg a csaladjaval szemben , es emiatt mar nem kivantam

Amikor elvaltunk ramjött egy sokk , h mennyi mindent hagytam ki , belebetegedtem, ez kb 2 evig tartott , pszichózist csinaltam , odaig ment h felvettem kapcsolatot regi pasikkal akikkel esetleg lehetett volna valami anno , persze mind hazasok voltak :-)

2018. jún. 24. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, voltam így. Beszélgethetünk privátban.
2018. jún. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!