Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít párkapcsolatban, hogy hasonló legyen a felek zenei ízlése?
Nektek mennyire fontos?
Bónusz kérdés: Ti milyen zenei műfaj(oka)t kedveltek?
Nekem fontos.
Sokszor megkaptam, hogy minek foglalkozok ilyennel, de én szeretek koncertekre járni, zenét hallgatni otthon, kocsiban, stb.
Természetesen azzal semmi bajom, ha van külön-külön kedvelt zenénk is, de nekem igenis fontos, hogy legyen átfedés.
Fura lenne, ha nem tudnánk együtt koncertre menni, otthon zenét nyomatni egy jó kis grillezés mellé, vagy épp a kocsiban visítani a kedvenc számainkat együtt...
Fura lenne mindig csendben ülni.
(Bónusz válasz: rock, minden mennyiségben és változatban, a Beatlestől a Gorgorothig és vissza... ez a szívünk csücske mindkettőnknek, ezen túl meg változó mennyiségben kábé bármilyen stílust hallgatunk szívesen, mindenben fel tudunk fedezni legalább 1-2 szimpatikus előadót vagy számot)
Ha ő szereti KisGrofót te meg utálod , de ő csak azért is hangosan hallgatja lehet nem hosszú lesz a párkapcsolati életciklus :D
Bónusz: Szerencsére ez vegyes nem hiszek az egy műfajhoz való tartozáshoz. Az ember többrétű és nincs kizárva , hogy rockot hallgass aztán meg egy jó kis veretős Martin Garrixet.
A probléma ott van ha valaki egyértelműen ide vagy oda tartozik. Például kifejezetten rocker,rapper etc. Ott probléma lehet más értékrend és stílus képviselete. De egy érett felnőtt embernél meg lehet beszélni , hogy erotikus ez a zene vedd le a hangerőt légyszíves , mert b*ssza a fülem :D
Nekem nincs kedvenc műfajom, inkább a 80-as évekből minden.
Magyarokat soha nem hallgattam, a tuctuctől kihullik a hajam.
Alternatív meg ska zenéket szeretek, de ő szerinte ezek gagyik meg idegesítőek.
A párom fiatal suhanc korában discokba járt, meg dj-skedett ilyen falunapokon és ilyeneket hallgat... Ami szerintem meg égő. :D
Meg anyukája imádta Jimmyt és ezért minden számát tudja :D
Szóval rádiót hallgatunk a kocsiban. Meg retro buli zenéket, mert az poén.
Szerintem nem olyan kardinálisan fontos.
Nyilván ne legyen szöges ellentéte és ne fikázza az egyik a másik ízlését.
Én metált/rockot hallgatok, voltam együtt olyannal, aki dubstepet hallgat, semmi baj nem volt, de olyannal is voltam, aki a metál egy más sub-genre-ét hallgatta és fikázta az enyém.
29n
29n
Általánosságban nem kifejezetten fontos, számomra viszont igen nagy előny.
Bónusz: Sokfélét, inkább az igényesség a lényeges: rock (Pink Floyd, The Beatles, Radiohead, Joy Division), elektronikus (Jean Michel Jarre, Daft Punk, Justice), szintipop (Depeche Mode), shoegazing (Slowdive) stb.
Mi a "nem hasznos" abban, amit írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!