Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hasonló körkülönbséggel boldog párkapcsolatban? 30F és 38N?
Figyelt kérdés
Mindkét oldalon volt válás és van 1-1gyerek.A férfi komoly,szeretné végleg megtalálni a párját,nem zavarja h a nő idősebb.A nőnek nem volt még ennyivel fiatalabb párja,fél h megszólnák emiatt.Mi a véleményetek?2017. dec. 17. 07:55
1/8 anonim válasza:
Ez nem extra korkulonbseg, nem hiszem bárki megszólna.. Meg nem tokmindegy ki mit mond, ha szeretitek egymást?
2/8 anonim válasza:
Simán összejönnék egy 30 évessel,nem 18 évessel jöttél össze,az kicsit érdekesebb lenne.Simán felvállalható kapcsolat.
3/8 anonim válasza:
Nalunk ugyanennyi a korkülönbség, feleségem is pont 38 volt, mikor a lányunk szuletett. Nagyon jol megvagyunk.
4/8 anonim válasza:
Én 40 párom 38.Mikor megismerkedtünk 2.5 éve akkor én elvált nő voltam egy 16 éves fiúval meg egy 9éves kislánnyal.Neki nem volt gyereke.
Vettünk házat született babánk és nagyon jól megvagyunk.
6/8 anonim válasza:
Ebben a korban már nem számít. Ha mondjuk 20F és 28N lenne, az már inkább lenne gáz.
7/8 anonim válasza:
36 és 30. Gyerek egyikünknek sincs hála istennek, mert volt eszünk, jól működik.
Imádjuk egymást!
8/8 anonim válasza:
L/21 én
párom F/17
Mi több mint egy éve ismerjük egymást, de csak idén szeptemberben jöttünk össze, de minden rendben. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!