Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban telefon ellenőrzés, hiváslista lekérés és hasonlo. Magánszféra vagy belefér?
Magánszféra.
Egyáltalán nincs szó ezek szerint bizalomról, ha ilyenre vagy hajlandó...
Másnál lehet, hogy belefér, nálam nem. Nem csaltam még meg senkit, de ha egy lány ezen kezd pörögni, akkor rövid időn belül lapátra kerül.
Ha nagyon akarja, egyszer-kétszer eljátszhatja, hogy megnézi az én jelenlétemben a telefonom. Elég bosszantó tud lenni, ha az ember egy főképernyőről nem fogadott hívás vagy egy elolvasottnak jelölt facebook üzenet miatt bukik egy üzletet vagy bármi hasonlót.
Egyrészt nincs mit titkolnom! Mindigis monogám és egyenes voltam / leszek !
De ez erős bizalom hiány, ami bosszantana és fájna is! Emellet elhintene egy kis gyanút, hogyha nem adtam rá okot! Miért is van ez a nagy ellenőrzés!?...
Egyszer, vagy max. kétszer. Ennyiszer lehet, én is megtenném.
De többször nem.
(Mondjuk, én ezt a beteges magánszféra-dolgot sem értem egy párkapcsolatban. Elvégre ha "magán" akarok lenni, akkor nem kezdek párkapcsolatba. De mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!