Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy párkapcsolatban a (nagyjából) hasonló zenei ízlés?
Szerintem rossz a kérdés. Ha eljuttok a párkapcsolatig, ott szerintem már nem lesz fontos a zenei ízlés, hidd el.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, fontos-e egy párkapcsolatban a tengerszint feletti magasság. :D Nyilván nem, de ha nem bírod a hegyeket, kevés a valószínűsége, hogy belezúgj egy serpába. :D
Nekem fontos, mert sokat járok koncertekre.
Viszonylag sok mindenben találok olyant, ami tetszik, egy valami lenne teljes mértékben kizáró ok egy kapcsolatban nekem, a mulatós nóták erős preferálása.
Én mondjuk nem nagyon hallgatok rap zenét,a barátom meg igen.De azért tetszik,de csak amikor ő hallgatja,magamtól meg nem hallgatnám.
Ő sem szereti,amikor én Taylor Swiftet meg Selena Gomezt hallgatok,de eltűri,de ő sem hallgatna magától ilyesmiket.
A pop és diszkós zenéket meg mindketten szeretjük.Szóval ezen nincs veszekedés nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!