Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos egy párkapcsolatban a (nagyjából) hasonló zenei ízlés?

Figyelt kérdés
Én nem tudnám elképzelni, hogy együtt vagyunk, és egy párom által kedvelt rapet, vagy valami divatos pop számot hallgassak.
2016. febr. 27. 23:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem gond, ha van eltérő ízlés IS ilyen téren, de számomra fontos, hogy legyenek közös pontok, hogy tudjunk mit hallgatni együtt a kocsiban, tudjunk koncertekre járni, stb. Ha ez megvan, akkor amúgy hallgathat felőlem mellette akármit ami nekem nem jön be, de legyen némi átfedés.
2016. febr. 28. 01:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem kell azt hallgatnod, amit ő hallgat. Feltalálták már a fülhallgatót. Mindketten hallgathatjátok, ami nektek tetszik anélkül, hogy a másikat zavarnátok vele.
2016. febr. 28. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem fontos.
2016. febr. 28. 08:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos számomra, ugyanis, ha egy lány tök más zenét hallgat, az nem erősíti köztünk a kohéziót. Észrevettem, ha sok közös szám, előadó van, akkor erősíti a párkapcsolatot.
2016. febr. 28. 15:02
 15/17 A kérdező kommentje:
A szórakozás is kérdéses lehet, néha persze lehet külön-külön is járni, de azért csak egészségesebb együtt. Ő meg nyilván nem fog eljönni velem egy Paddy And The Rats koncertre, ha Aviciit hallgat, ahogyan én sem szenvedek végig egy diszkós estét.
2016. febr. 28. 17:12
 16/17 anonim ***** válasza:

A közös zenei ízlés... nos, nálam ez egy kicsit más értelmet kap, ugyanis többféle, egymástól igen távol álló műfaj előadóitól is szívesen meghallgatok bármit, teljesen hangulatfüggő, mikor mit hallgatok.

Például itthon nyugiban, csendben, amikor rajzolok, tervezek, akkor lounge, chillout, filmzene, movie score, vagy szimfonikus metal szól. Amikor szimulátorozok, vagy FPS-ezek, akkor keményebb punkot, death metalt tolok be. Amikor elmegyek kocogni, olyankor kizárólag goa (psychedelic) trance-re tudok jól teljesíteni. Keményebb edzéshez uplifting trance-t, vagy éppen power metalt hallgatok, kötetlen állatsághülyeség testmozgáshoz rapet, hétvégén reggelente meg ska punkot. Szóval sok műfajban otthonosan mozgok. :D

2016. febr. 28. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
A zenei ízlés már egy felfogást, életszemléletet is tükröz. Például nem hiszem, hogy túl nagy érdeklődéssel és intellektussal fordul a világ felé egy olyan csaj, akinek a halottpénz, welhello, rihanna stb szarságok a favoritok. Szóval igen, fontos valamennyire. például ott van az Elefánt. Én nem szeretem, de észlelhetően más kulturális közeg hallgatja, innentől fogva, ha például egy lány azt mondja, hogy mondjuk szereti az Elefántot és a Kispált, valószínűbb, hogy egyáltalán méltatom arra, hogy szóba álljak vele., mint egy olyannal, akinek nikiminázs meg miszterbaszta szivacsosítja el az agyát. Aztán majd jönnének a tipikus csajos hisztik, shoppingolások, járkáljunk fos, tipcitupci zenés alja helyekre, szóval egy p*cs@ mellett ébrednék. Kösz nem. Amúgy nagyrészt metált és punk zenét hallgatok (és itt nem ilyen gagyi osszijánokra meg aurórákra kell gondolni).
2017. szept. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!