Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, buktatok el első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, buktatok el első szexet azért, mert szűzek voltatok? Lányok, mondtátok már le a szexet azért, mert a srác szűz volt?

Figyelt kérdés

Miért történt, mi volt a sztori?

Hány évesek voltatok ti és a partner?

Mennyi tapsztalata volt már a partnernak?

Hogy és kivel veszítettétek el végül?

2010. jún. 20. 16:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én voltam 18 partner 19, 3 hetet jártunk, aztán dobtam valaki másért, pontosabban a mostani szerelmemért, aki mostanra már az élettársam! Én nem voltam szűz, a srác(19) viszont igen, főleg azért nme mentem bele, mert nem voltam belé igazán szerelmes meg 3 hét után nehogy megkapjon már, de az is benne volt picit, hogy a srác még szűz volt, monjuk ha kitartott volna a kapcsolatunk, akkor biztosan nem zavart volna! :))
2013. jún. 27. 08:06
 22/26 A kérdező kommentje:

köszi utoló, neked hanyadik lett volna a srác?

neki nagyon rosszul esett, hogy szakítottál vele?

2013. jún. 27. 08:14
 23/26 anonim ***** válasza:

Második lett volna, de így a mostani párom lett a másdik. :)

Azért szakítottam vele, mivel szombaton voltam vele egy buliba, reggel hozzámentünk, és lefeküdtünk aludni, aztán amikor hazavitt, akkor berágott azon, hogy miért nem feküdtem le még vele. Ezért szakítottam vele. Egy darabig még felvágóskodott nekem, hogy így talált egy csajt helyettem stb...(aki kihasználta amúgy) Meg kaptam szexfelhívást is tőle egy éjszakára, elutasítottam. Meg mivel ő kezdte a felvágózást, elhintettem neki annyit, hogy hajnali 3-kor értem haza, és hogy egy férfival voltam, monjuk ez biztos zavarhatta, mivel ő így mégjobban felvágózott. Aztán szépen kihült a dolog.

(Utolsó voltam, vagyis a kérdésedre válaszoltam) :)

18/L

2013. jún. 27. 14:43
 24/26 anonim ***** válasza:
én 16 leszek a srác 18 volt egy buliban ismertem meg csak és mondtam neki h nem szexelhetünk mert szűz vagyok és nem akarom idegennek stb és aztán mondta h ő is szűz volt és ez furcsa mert kevésbé lett vonzó a szememben...
2013. szept. 8. 21:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Ez nem kérdés!

Semmi közöd hozzá!

Máshol élvezkedj te perverz disznó!

2013. nov. 11. 11:56
 26/26 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a hozzászólásokat, érdekesek voltak...

Egyikőtök mondta, hogy a nőcinek azért nem kellettek a szűzek, mert ügyetlenek...

Hmmm, ne haragudjatok, de ahhoz, hogy betolja valaki, meg kihúzza és ezt ismételgesse, ahhoz nem sok ész kell... :-)

A körítéshez sem, petting, nyali-fali... :-) ...ez az egy dolog az életben, amihez csak ész nem kell! :-)

Másikótok meg azt mondta, hogy a nőkben nem szabad 100%-ékosan megbízni, őneki is igaza van! :-)

A nők a legjobb politikusok! :-) ...azt hitetnek el a srácokkal, amit akarnak... :-)

2014. ápr. 8. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!