Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, buktatok el első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, buktatok el első szexet azért, mert szűzek voltatok? Lányok, mondtátok már le a szexet azért, mert a srác szűz volt?

Figyelt kérdés

Miért történt, mi volt a sztori?

Hány évesek voltatok ti és a partner?

Mennyi tapsztalata volt már a partnernak?

Hogy és kivel veszítettétek el végül?

2010. jún. 20. 16:34
1 2 3
 11/26 László22 ***** válasza:
100%

Lebukni? :D

Sokkal de sokkal jobb voltam mint most, de persze most sem mondom hogy szar vagyok, de akkor nagyon jó voltam szerintem azért mert nagyon oda figyeltem, észre sem vette sőt megdicsért hogy régen volt már pasi annyira jó mint én :D

Ha nem közlöd a csajjal és oda figyelve teszed a dolgot, és persze van fogalmad valamennyire róla hogy mit hogyan kell csinálnod nem fogja észre venni hogy ez az első dolog, esetleg azt gondolhatja a csaj hogy nem vagy annyira profi de nem fogja azt hinnihogy ez az első. Sztem.

23/f.

2012. máj. 21. 14:25
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam meg neki, hogy szűz voltam, és jól is tettem, mert az elején rá is kérdezett, hogy ugy nem vagy szűz:D:D Aztán meg azt mondta, hogy sokkal jobb volt mint másokkal azelőtt, azóta is együtt vagyunk:D
2012. aug. 30. 16:18
 13/26 A kérdező kommentje:
utolsó, hanyadik partnere voltál? miért nem szerette a szüzeket? hány évesek voltatok?
2012. aug. 30. 21:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Negyedik partnere voltam. És azért nem akart szüzekkel mert szerinte ügyetlenek. Mint kiderült rosszul gondolta:D
2012. szept. 9. 18:14
 15/26 A kérdező kommentje:

ahha ;)

hány évesek voltatok?

2012. szept. 9. 18:15
 16/26 anonim ***** válasza:
23F 19N
2012. szept. 9. 19:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés az egyik fő oka annak, hogy a fiúk miért akarják titkolni, ha szüzek.
2012. szept. 28. 09:35
 18/26 anonim ***** válasza:
nem mondanám le, sőt van aki sokkal jobban csinálta
2012. nov. 28. 22:28
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem lemodták :( öszinte voltam ink hazudni kellet volna mai napi bánom a lány aztmondta hogy majd később nem tudom miért azóta elhatároztam h növell 100 % ig öszinte sose leszek nemszabad
2013. febr. 13. 15:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem mondtam el. Pont ezért h ne bukjam. Nem jártunk. Sz@r volt.
2013. jún. 2. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!