Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti nem tartjátok sértőnek az olyan sztereotípiákat, mint hogy egy férfinak nem kell vonzalom, hogy lefeküdhessen valakivel, a magvak elszórása a cél?
Egyáltalán nem vagyok ilyen. Ugyan még nem volt szerencsém párkapcsolatot találni, de lehetett volna több lehetőségem csak eddig azoknak a lányoknak tetszettem, akik nem jöttek be. Nem volt meg bennem az a vágy, hogy vonzalom nélkül lefeküdjek velük majd később lelépjek. Inkább keresem tovább kitartóan.
Leginkább azért tartom ezt sértőnek, mert lányokon is pont ezeket a sztereotípiás hiedelmeket látom és, ha esetleg kiderül, hogy nem volt még barátnőm akkor potenciális megcsalónak láthat, mert szerinte úgy is kiélem magam. Ha talélnék végre egy számomra vonzó nőt biztos nem azon lennék, hogy milyen lehet mással, hanem szeretném, ha megbecsülnénk egymást, jól érezzük magunkat és ne egy elfogyasztható terméknek tartsuk egymást.
Azt se szeretem mikor ilyen félművelt biológusok az evolúcióval magyarázzák meg ezt a magelszórásos hülyeségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!