Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eros vonzalom-egyoldalu vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eros vonzalom-egyoldalu vagy kolcsonos?

Figyelt kérdés
Ha nagyon erso a vonzalom egy ember reszerol a masik fele, akkor azt a masik ember is megerzi?
2018. aug. 10. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és jellemzően nála is jelen van, ezért szinte nem rejthető el, és az olyan emberek akik nem ismerik az illetőket is megérzik, hogy aközött a két ember között jóval több van.
2018. aug. 10. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel. Amikor nem vonzódok valakihez, olyankor sokkal előbb észreveszem, hogy ő vonzódik hozzám.
2018. aug. 10. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen! Ahogy az utolsó is írja, ezt én is tapasztaltam már, hogy mikor én nem vonzódtam magamtól valakihez, akkor hamar észrevettem, hogy ő vonzódik hozzám.

Viszont mikor valakihez én vonzódtam, akkor folyton hezitáltam, hogy most vajon ő is, vagy nem?

Aztán kiderült, hogy ő bizony észrevette az én vonzalmamat, és ő is. (És nem egy ilyen eset volt)

Szerintem amúgy, mikor már tényleg nagyon erős, annak az az oka, hogy kölcsönös. Erre nem tudok neked bizonyítékot, de én így gondolom az élettapasztalataim alapján.

S hogy megérzi-e a másik fél is? Többnyire igen. Vannak erre botfülőek, meg mondom, én előbb és inkább megérzem, ha én semleges vagyok.

Aztán erre kétféleképp reagaltam, nem mondok nagy titkot: vagy jaj ne, te jó ég, vagy én is elkezdtem vonzódni az illetőhöz.

2018. aug. 10. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
De egyébként engem tök érdekelne, hogy miért van ez, hogy előbb észrevettem a másik vonzalmát, ha én nem vonzódtam hozzá?
2018. aug. 10. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
2+3+4 Kit akartok ennyire félre vezetni?
2018. aug. 10. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyoldalú vonzalom is lehet erős, nemcsak kölcsönös.

Van aki ezt megérzi, van aki nem.

2018. aug. 11. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól, hogy erős, lehet egyoldalú, nem biztos, hogy kölcsönös, csak mert nálad erős.

Észrevenni viszont észre veszi általában a másik, ha erősen vonzódsz hozzá. Mások is. Öntudatlan mozdulatok, közelebb állsz/hajolsz,sokat nézed, tovább nézed, ésatöbbi apróság, ami megismétlődik.

Ja és nyilván a legtöbben így vagyunk ezzel, hogy ha intenzíven vonzódsz a másikhoz és érintet vagy, akkor nehezebb objektívnek lenni, mint amikor nem érdekel a másik. Nehezebb elhinni egy intenzív vonzalomnál, hogy a másik is így érez.

2018. aug. 11. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!