Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eros vonzalom-egyoldalu vagy kolcsonos?
Igen! Ahogy az utolsó is írja, ezt én is tapasztaltam már, hogy mikor én nem vonzódtam magamtól valakihez, akkor hamar észrevettem, hogy ő vonzódik hozzám.
Viszont mikor valakihez én vonzódtam, akkor folyton hezitáltam, hogy most vajon ő is, vagy nem?
Aztán kiderült, hogy ő bizony észrevette az én vonzalmamat, és ő is. (És nem egy ilyen eset volt)
Szerintem amúgy, mikor már tényleg nagyon erős, annak az az oka, hogy kölcsönös. Erre nem tudok neked bizonyítékot, de én így gondolom az élettapasztalataim alapján.
S hogy megérzi-e a másik fél is? Többnyire igen. Vannak erre botfülőek, meg mondom, én előbb és inkább megérzem, ha én semleges vagyok.
Aztán erre kétféleképp reagaltam, nem mondok nagy titkot: vagy jaj ne, te jó ég, vagy én is elkezdtem vonzódni az illetőhöz.
Egyoldalú vonzalom is lehet erős, nemcsak kölcsönös.
Van aki ezt megérzi, van aki nem.
Attól, hogy erős, lehet egyoldalú, nem biztos, hogy kölcsönös, csak mert nálad erős.
Észrevenni viszont észre veszi általában a másik, ha erősen vonzódsz hozzá. Mások is. Öntudatlan mozdulatok, közelebb állsz/hajolsz,sokat nézed, tovább nézed, ésatöbbi apróság, ami megismétlődik.
Ja és nyilván a legtöbben így vagyunk ezzel, hogy ha intenzíven vonzódsz a másikhoz és érintet vagy, akkor nehezebb objektívnek lenni, mint amikor nem érdekel a másik. Nehezebb elhinni egy intenzív vonzalomnál, hogy a másik is így érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!