Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ti nem tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti nem tartjátok sértőnek az olyan sztereotípiákat, mint hogy egy férfinak nem kell vonzalom, hogy lefeküdhessen valakivel, a magvak elszórása a cél?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok ilyen. Ugyan még nem volt szerencsém párkapcsolatot találni, de lehetett volna több lehetőségem csak eddig azoknak a lányoknak tetszettem, akik nem jöttek be. Nem volt meg bennem az a vágy, hogy vonzalom nélkül lefeküdjek velük majd később lelépjek. Inkább keresem tovább kitartóan.

Leginkább azért tartom ezt sértőnek, mert lányokon is pont ezeket a sztereotípiás hiedelmeket látom és, ha esetleg kiderül, hogy nem volt még barátnőm akkor potenciális megcsalónak láthat, mert szerinte úgy is kiélem magam. Ha talélnék végre egy számomra vonzó nőt biztos nem azon lennék, hogy milyen lehet mással, hanem szeretném, ha megbecsülnénk egymást, jól érezzük magunkat és ne egy elfogyasztható terméknek tartsuk egymást.

Azt se szeretem mikor ilyen félművelt biológusok az evolúcióval magyarázzák meg ezt a magelszórásos hülyeségüket.

2018. aug. 11. 07:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem ne legyél válogatós mindenkit lehet szeretni.és legalább lesz tapasztalat nők felé.ne az ideált keresd mert akkor csalódsz a meg nagyobbat
2018. aug. 11. 07:52
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Én ilyen vagyok bármikor tudok dugni ismeretlen not is csak legyen benne egy kis darab ami megtetszik.
2018. aug. 11. 07:53
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy sztereotípia, következésképpen van benne igazság, de erősen sarkítja a valóságot. Mint amikor a németekre azt mondjuk, hogy káposztaevők, a kínaiakra, hogy macskát esznek, stb. Senki nem hiszi el igazán. Nemtől függetlenül vannak emberek, akik valamilyen korszakban kb bárkivel lefekszek. A nők inkább titkolják, a férfiak meg inkább dicsekednek vele.
2018. aug. 11. 08:15
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Szeretkezni, csak azzal, akihez erős érzelem köt.

Szexre viszont a nők úgy 50 százaléka megfelel számomra.

Na és nőkbe is vannak ilyenek. Találkoztam már olyan nővel, aki kijelentette, semmit nem érez irántam, de azért feküdjünk le egymással.

2018. aug. 11. 08:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Sosem értettem azt, hogy miért ne válogasson valaki. Lehet bárkit szeretni emberileg és van egy barátom akit szeretek is, de nem vonzódom hozzá testileg és az ellenkező nemhez tudok csak vonzódni. Viszont nem mindegyikhez, van akit csak barátilag tudnék elképzelni, de testiséget nem. Egy olyan párkapcsolatot keresek ahol testileg is bejön és lelkileg is. Nem érzem azt, hogy ideált kergetnék ezzel. Ha csak beérném valakivel az egyikünknek se lenne jó, én nem élvezném vele az együttlétet, őt meg jól átejteném.
2018. aug. 11. 08:42
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
De kell vonzalom hogy lefeküdjön valakivel, különben nem áll fel. Csak retardáltak mondják azt, hogy nem kell vonzalom.
2018. aug. 11. 09:13
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Nem tartom sértőnek, nem is hallottam még ebben a formában/megfogalmazásban, mert ez így egy logikai bukfenc, ugyanis ha valakihez nem vonzódsz azzal nyilván nem tudsz lefeküdni, mert nem lesz erekciód.

Amire te gondolsz pedig nem sztereotípia, hanem tény.

Természetesen kell minimum egy fizikai vonzalom.Erre szól a megállapítás.

A férfi minőség egyik tulajdonsága, hogy a szexualitás, és az érzelmek tudnak működni egymás nélkül is az egyeden belül.

Ezen felül van olyan egyed aki cizellálódik, és már nem éri be egy szexpartnerrel, ezért "társat" keres, akivel megélhető az érzelmi minőségek magasabb szintje is, viszont a szexualitása marad funkcionális, és van elnőiesedés is, különböző dolgok különböző, vagy együttes hatására.Például nők körében való felnövés férfiminta nélkül, túl sok ösztrögén a szervezetben, stb...

2018. aug. 11. 09:19
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Az én véleményem/megfogalmazásom szerint a szeretkezés (lelkileg magasabb szinten rendelkező emberek tudják ezt inkább átélni,megérteni) az a "lélek fizikális és nem fizikális stimulálása" azért kell az érzelmi kötődés,lelkileg is hogy passzoljatok. Ez mind bizalmon,érzelmeken múló dolog. A médiával..stb nem kell törődni ők csak etetnek de az igazság legbelül van és mindenki azt tartja számára optimálisnak amit legbelül érez. Szóval minden érzés helyes mivel az elégi ki az emberek számára ezt a vágyat is és nekik ez a megfelelő. Nem vagyunk egyformák, nem lehet senki felett pálcát törni mert neki megy hogy megfektetett x csajt. Neki ez tölti ki azt az érzelmi intelligenciát így ő neki ez a boldogság. Másnak fontos a lelki,érzelmi kötődés. Én is ilyen vagyok és tapasztaltam is fontosságát mert "szeretkeztem" úgy hogy hiába volt testi vonzalom, lelkileg pedig semmi. Egyáltalán nem volt számomra élvezetes. Szóval mindenki rájön idővel hogy neki mi kell, mire van szüksége ez egy folyamat és minden csalódás,fájdalom egy fejlődés amit nem rossznak kell venni hanem pozitív irányba haladásnak, egy útmutatásnak. Aki képes és hajlandó a dolgok mögé látni az tudja hogy miről beszélek. 21/F
2018. aug. 11. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
elégíti ki*
2018. aug. 11. 09:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Van erre egy jó módszerem: ami nem igaz rám, azt nem veszem magamra.
2018. aug. 11. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!