Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Facebookon nincs róla semmilyen adat, teljesen üres az adatlapja, csak 1-2 képe van fönt a kutyájáról és a macskájáról. Nincs megjelölve semmilyen bejegyzésben vagy képen, mintha egyáltalán nem lennének barátai és nem járna sehova. Instagramját egyáltalán nem találom.

Pedig mindig jól néz ki, ki van sminkelve, divatos ruhái vannak.

Ez jelentheti azt, hogy nagyon zárkózott?

2018. aug. 10. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy végre egy normális ember, aki nem a közösségi oldalak kirakatában éli az életét, hanem a való életben.
2018. aug. 10. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg normális, kedves ember nincs fent facebookon, akik ugyanolyan kommunikatívak, mint akik haszálják az oldalt.

Előfordul, hogy csak suli vagy munka miatt regelnek fel.

Nagyon divatosak mostanában ezek a közös csoportok.

Nem kell rögtön mindenféle következtetéseket levonni, aminek lehet köze sincs a valósághoz...

2018. aug. 10. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
En se teszek ki kb semmit soha, egyszeruen annyira nem izgat. Profilkepet par evente cserelek, ha valaki veletlen csinal rolam egy jo pillanatkepet. De ez a fotozgatos se vagyok egyebkent, nekem valahogy eszembe se jut, hogy csinalni kene kepet, max ha mar vege a programnak, vagy eljottem onnan, hogy hu de jo lett volna, ha errol marad kepen emlek. En inkabb aa pillanatban elek, nem tudok rafuggni, hogy a social media korul forogjon az agyam allandoan.
2018. aug. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!