Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Facebookon nincs róla semmilyen adat, teljesen üres az adatlapja, csak 1-2 képe van fönt a kutyájáról és a macskájáról. Nincs megjelölve semmilyen bejegyzésben vagy képen, mintha egyáltalán nem lennének barátai és nem járna sehova. Instagramját egyáltalán nem találom.
Pedig mindig jól néz ki, ki van sminkelve, divatos ruhái vannak.
Ez jelentheti azt, hogy nagyon zárkózott?
Ha úgy is öltözik, ahogy írod, én azt gondolom erről a lányról, hogy nem kifelé él, hanem belül, és a saját környezetében boldog, nincs szüksége a felszínes visszaigazolásokra like formájában, és nem ebből nyer megerősítést, mert e nélkül is van saját, okés identitástudata. És még azt, hogy szereti és tiszteli a magánélet fogalmát.
Egészséges dolog ez, még ha most más is a divat.
*Ez jelentheti azt, hogy nagyon zárkózott?
Nem, csak esze van, és semmit nem tesz ki magáról. Én az ő helyébe még az állatkáit sem tenném ki.
Néz meg a Phantom c. koreai sorozatot, 2012-es dsorozat, olyan internet heckelésekkel, ami szó szerint ledöbbentett. Ha ez náluk 2012-ben jelen volt, akkor ez már itt is itt van Magyarországon. És hát az internet minden csak nem biztonságos.
Azt gondolom, hogy biztos nem izgatja a közösségi média.
Nővérem is ilyen, nagyon csinos, divatos, sminkel, fodrászolja magát, stb, aztán ő meg fent sincs facebookon (egyetem alatt fent volt üres adatlappal, mert ott tudott jegyzeteket csereberélni csoporttársaival, mikor végzett, törölte is magát) Instája sose volt.
És nem, nem zárkózott. Csak megvan az online felületeken kívül, nem hiányzik neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!