Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi aki nem várja el a párjától hogy
az dolgozzon?
Figyelt kérdés
Aki a hagyományos férfi-női szerepekben hisz, és egy fizetésből élnek? És most nem a pénzes idős férfi, fiatal luxusfeleség típusú helyzetre gondolok. Hanem ahol a férfi fizetése pont megfelelő hogy eltartsa a családját, a nő egy egyszerű háziasszony típus, nem ruhavásárlással, fodrásszal, barátnőzéssel foglalkozik délelőttönként. Hanem felkel reggel, bevásárol, ügyeket intéz, főz, takarít, mos és vasal, gondozza a kertet és állatokat ha vannak, illetve ha gyerekek lesznek akkor velük foglalkozik.
Az én párom ilyen. Persze mondanom sem kell hogy jelenleg én keresek többet... Mondtam hogyha majd keres minimum 600at akkor lehet róla szó hogy ne dolgozzak, bár ami azt illeti nem az a típus vagyok aki arra vágyik hogy egész nap otthon meressze a s!ggét. Szóval minimum 4 órában ekkor is csinálnék valamit. Na meg a teljes kiszolgáltatottságot, a függőséget sem tudnám elviselni.
2018. aug. 7. 17:53
12/18 anonim válasza:
Ismerek ilyet, mélyen hívő keresztények. Ezt tartják helyesnek. Nem tudom mit dolgozik a férj, de nem diplomás állás. A nő előtte nem dolgozott, egyetemről ment szülni és most jön a harmadik gyerekük. Még csak nagyon nyomorogniuk sem kell, nem szegények, inkább csak szerényen élnek. Remélem érthető a különbség. Ők egy nagyon konzervatív, jobboldali család. Más világnézetűeknél én még nem láttam ilyet és igazából egy tök átlagos jobboldalinak is hajmeresztően hangzik ez az élet.
2018. aug. 7. 18:07
13/18 anonim válasza:
Jezusom nem!!! Soha nem mennek bele egy ilyen kapcsolatba
Meg is bolondulnék, őrulnék ha annyiból állna az életem hogy egy férfi szolgája legyek fozzek mossak takaritsak rá éjjel nappal mint egy csecsemőre
Másik nem akarok anyagilag kiszolgáltatva lenni egy férfinak
Nekem szükségem van a munkára saját fizetésre ahoz hogy jól érezzem magam
Másik nem szeretnek szülni , szülés nalam kizárt dolog
Semmi kedvem úgy élni hogy eltartanak és cserébe az “uram szolgája vagyok”
Szolgáló lány
Köszönöm nem
Utalom a konzervatív elveket
N24
2018. aug. 7. 18:08
14/18 anonim válasza:
Én nem várom el, hogy dolgozzon, de eltartani sem fogom. Ha a lánynak van eleve egy rakás pénze (vagy a szüleitől kap), akkor felőlem aztán ülhet a babérjain. Nekem van bőven pénzem, vagyonos családba születtem, emellett még keresek is egy rakással, szóval el tudnék tartani egy egész családot is, de olyan nővel tuti nem jövök össze, aki ezt elvárja tőlem.
2018. aug. 7. 18:14
15/18 anonim válasza:
Azt azért az összes "én a hagyományos fárfi női modellt de jó volt" hölgyek elfelejtik, hogy amikor ez a rendszer mindennapos volt, akkor a házimunkákhoz nem volt ennyi technikai segítség. (a mosás volt, hogy egész napot elvett) A főzésnél az asszonyok nem instant tésztát és bolti alapanyagokat használtak, hanem tésztát gyúrtak, formáztak, befőttet főztek, túrót készítettek stb...Ja és mindezek mellet a legtöbb házhoz tartozott kert valamint háziállatok aminek a fenntartását szintén az asszonyka végezte...(és esetleg volt még 3-4-5 gyerek is) Gyakorlatilag ezeket felfoghatjuk munkának is, hiszen egész nap volt a nőnek tennivalója...
Azért a mai háztartásokat el lehet vezetni egy 6 órás munka mellett.
2018. aug. 7. 19:29
16/18 anonim válasza:
Na az elejét jól elírtam XD Szóval azt akartam írni, hogy azok a hölgyek aki ma azt hangoztatják, hogy a "hagyományos" férfi-női szereposztás de jó volt, elfelejtik, hogy...(és innen már az érvényes amit az előbb írtam XD)
2018. aug. 7. 19:30
17/18 anonim válasza:
Oké lányok. Tegyük fel, a hapsinak cége van, ami a szakmátokban ad nektek munkát. Otthoni munka nincs, bejárónő van. Hajlandók lennétek a hapsi cégében dolgozni pénzért, amiből ellátjátok utána magatokat, mert nem akartok ellátást ellátásra cserélni?
2018. aug. 7. 20:20
18/18 anonim válasza:
Itt gyakorin nincs, de a való életben rengeteg férfi van! Nálunk is így megy, én főzök, takarítok, férjem dolgozik, sokst utazunk a munkája miatt is külföldre, így nekem esélytelen lenne egy fix munkahely. Mielőtt jönnétek azzal, hogy majd leshetem ha lecserél és semmim nem lesz, 4 lakásunk van befektetési céllal hitel nélkül,kiadva, ebből 2 az én nevemen, mindegyik 40-50millio értékű. Havi bevételük 2 millió körül. gyerek nincs. 10éve együtt. 37N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!