Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 21. század a férfi dolgozzon a nő meg a gyereket nevelje?
Akkor hol az a nő vagy férfi akibe anno annyi energiát belefektettünk .A mindennapokban a romantika elvész vagy mit kell tenni ahhoz hogy adott esetben a nő a férfire ne úgy tekintsen mint családfenntartóra, és a férfi ne úgy tekintsen a nőre mint egy otthonülő gyerekét nevelő családanya hanem tényleg nőként.Vagy újból meg kell ismerni egymást ahhoz hogy működjön a kapcsolat és megélni azt amit egy párkapcsolat elején megél az ember.
Ti hogy gondoljátok?
Egy ismerősöm is ebben a cipőben jár.
Külföldön dolgozik,a felesége otthon ül egy tini gyerekkel. Én azt tudom erre mondani hogy sok fajta kapcsolat létezik. Nem szabad általánosítani. Ha az nem tetszik hogy a nő teljesen rád van támaszkodva akkor vele kell megbeszélni a problémádat. Leülni vele és megbeszélni.
Én nőként szeretek dolgozni, és nem tudnám elképzelni magam háztartásbelinek.
A munkahelyek meg még mindig sokszor magasabb fizetést biztosítanak a férfiaknak, így ha egy családban jön a baba és mérlegelni kell, ki maradjon otthon, az esetek nagy többségében a nő marad otthon, mert az ő fizetése kevésbé probléma, ha kiesik arra az időre, illetve hasonló lehet a helyzet, ha kiderül, hogy a gyerek tartósan sérült, és a normál időnél tovább is otthon kell lenni vele. De ismertem olyan párt, ahol a nő jövedelme volt jobb és ezért döntöttek úgy, hogy az apa marad otthon a babával.
Akkor nézzük másik oldalról:
A férfi csak dolgozzon?
A nő meg szintén dolgozzon, nevelje agyereket, meg csinálja a háztartást?? Biztos nem sok ez egy kicsit?
Ha ezt mind megcsinálja a nő, akkor mi a büdös frásznak mellé férfi??
A 21. században az érzelmi (és akár más) trehányság a divat, szellemi igénytelenség és innen következik a többi: egymásra nem figyelés, árucikknek nézése, inkább letapossuk az önérzetét a párunknak, mintsem építenénk-szépítenénk őt, lelkileg ragyogtatnánk.
Ameddig a tv-kben ráncigálós-ordibálós filmeket divat nézni szabadidőben és internetes telót bámulni, addig ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!