XXI. század VS. Romantikus alkat?
Sziasztok!
Már kb október óta tetszik valaki. De nekem nem megy ez a leszólítósdi. Nem csak nőkhöz, senkihez nem bírok odamenni ismerkedni. Persze megvan az oka, de azon nem tudok változtatni most. Nagyon gátlásos vagyok ilyen ügyben. Ahová járok és Ő is ott van, nos már csak pár hétig járok oda és aztán nem. Korábban úgy láttam, talán kölcsönös a vonzalom, de nem volt merszem odamenni, az egyértelmű jelzés ellenére sem. (fel-felvonta a szemöldökét és mosolygósan nézett rám)
Talán azt hihette, csak szórakozok vele, noha távol áll tőlem az ilyesmi!
Viszont most pánikolok, hogy elszalasztom és soha többé nem látom Őt! A facebookos ismerkedésről nem akarok hallani sem, túl személytelen, túl... XXI. századi.
Arra gondoltam, hogy... írok egy levelet neki. Elvégre romantikus fajta vagyok... virágot vinnék a szívem hölgyének stb. Utálom ezt a macsó stílusú odamegyek lenyomok valami dumát stílust. Az nem én vagyok és nem is megy. Úgyis csak valami hülyeséget makognék össze.
A kérdés inkább nőkhöz szól: Ti mit szólnátok hozzá, ha "szerelmes levelet" kapnátok valakitől így 2014-ben? Persze kézzel írva.
Ennyire egyébként még nem tetszett senki...! A 10 méteres környezetében elpirulok spontán. Ha látom, legalább 2x olyan zavarban vagyok. Ha belenézek a kék szemeibe, leblokkolok. Ilyet én más nőnél még nem éreztem! Nem látok más lehetőséget, mint ezt. :\
Egyébként 23/F vagyok és a kiszemeltem, ha jól tudom 28/N.
Olvasva pár régebbi kommentedet is,és mivel én is ilyesmi típusú vagyok,így csak biztatni tudlak sorstársam,hajrá! :)
Biztosan meg fog lepődni,de jó értelemben. :)
22/F
Tudod én úgy vagyok vele,hogyha nekem nem jön össze,legalább másoknak sikerüljön valami.Azt is jó látni azért,én valóban szurkolok neked,tudom milyen a helyzeted,nekem is szinte egy az egyben ugyanez van,szóval átérzem. :)
2-es voltam. :)
Most már eldöntöttem, hogy ez az egyetlen lehetőségem. Lesz, ami lesz. Ha nem teszem, örökké bánni fogom. Majd mielőtt távozom, odanyomom a kezébe a levelet.
Így is teljesen belebetegedtem már lelkileg... annyi alkalom volt már, amikor oda akartam menni és nem voltam képes. Ha nem most, hát soha. Jövő csütörtökön találkozunk legközelebb, ha minden igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!