Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom elsírta magát hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom elsírta magát hogy mennyire szeret. Nálatok volt ilyen?

Figyelt kérdés
Azt hitte hogy haragszom rá, pedig csak nagyon kimerült voltam egész nap és bebeszélte magának hogy már nem szeretem, utána elnézést kértem tőle és biztosítottam róla hogy szeretem nincs semmi baj. Nálatok volt már ilyen? Még soha nem láttam sírni a 2,5 év alatt semmiért és nagyon meglepődtem. De örülök hogy megnyílt előttem.

2018. aug. 5. 21:39
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és nem tini kapcsolat :) 23/N 27/F
2018. aug. 5. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Volt ilyen, de általában én voltam az a fél aki elsírta magát. Nincs ebben semmi kivetni való. Örülj, hogy megnyílik neked és valószínűleg tényleg nagyon szeret téged.
2018. aug. 5. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen volt, párszor.
2018. aug. 5. 21:42
 4/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
20%

Jó nagy nyálgép. Ja és látom, neked ez már eleve nem tetszik, különben ki se tettél volna róla kérdést.

Srácok! Nem nyílunk meg nő előtt! Nem mutatjuk magunkat előtte sebezhetőnek!

2018. aug. 5. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

# 4

Ment a zold. Igy van.

2018. aug. 5. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Senki előtt nem szoktam sírni. Ha nagyon padlót fogok és mindenáron kell akkor magamban. Eddig 2 ilyen alkalom volt.

Nagyon szeretem a nőmet de mondtam neki hogy ha menni akar akkor nem fogom visszatartani, sem sírni nem fogok utána.

Egy férfi legyen kemény, a sírást pedig hagyjuk a nőkre, nekik jól áll. :)

2018. aug. 5. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Decukiiii 🙂

Ja nem.... Mégsem

2018. aug. 5. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát még én, hogy megnyílt :D

Apám ekkora idiótát :D

Legalább magzatpózban? :D

Ne haragudj meg, de ennek nem lesz jó vége.

2018. aug. 6. 05:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, kapcsolat elején kicsit ittasan. Szerintem aranyos volt, de szerencsére rendszert nem csinált belőle :D 1-2 alkalommal cuki, de rendszeresen már sok lenne az ilyen érzelmi kirohanás.
2018. aug. 6. 08:22
 10/10 anonim ***** válasza:
37%

Lehet velem van a baj de én sem sírok más előtt, a pasim meg pláne ne.

Egyszer előttem is sírt pasi de bocs de rohadtul kiabrandito volt, pont az ellenkezőjét érte el vele mint amit akart.

Lehet megkövezni. 😁

2018. aug. 7. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!