Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok képeit lájkolja a barátom?
Észrevettem, hogy a barátom belájkolta egy lány bikinis, seggkidobós képét az Instagramon ( a lany hatulrol pucsitva a segget mutatta a kameraba)
Hogy kéne ezt lereagálnom? Ráadásul ismerem a lányt és nem nagyon szimpatizálunk egymással. Bevallom nagyon rosszul esett, főleg hogy régebben is volt ilyesmi amikor elmondtam neki hogy ez bánt engem. 😣
Simán megmondod neki,hogy ez nem tetszik!
És kérdezel.....
Egyszerű ;)
Itt nem azzal van a gond, hogy lájkolja, hanem:
- nem vagy magaddal megelégedve, ezért minden butaságot elképzelsz.
- talán féltékeny vagy a másik lányra.
Nagyon egyszerűen megoldható ez a két probléma. Leülsz a barátoddal, elmondod, hogy mi bánt és miért nem tetszik amit csinál. Megmondod, hogy nem vagy megelégedve a testeddel és egyszerűen rosszul esik neked, hogy egy másik lányt nézeget. Ő valószínűleg erre megnyugtat, hogy így szeret. Na most vagy elhiszed neki, vagy nem, te ismered és neked kell tudnod, hogy mi zajlik le benne is. Ha nem vagy magaddal megelégedve, akkor kezdj el tenni az alakodért, nem nehéz(csak idő és munka). #3-as voltam.
Én fiú vagyok, télen volt egy sérülésem, ami miatt ki se mozdultam itthonról 2-3 hónapig. Elhíztam, 110 kiló voltam(előtte két évet kondiztam is, szóval nem teljesen zsír ez a 110), elérkezett a tavasz. Mindenki pólóban járt én meg vastag pulcsiban, mert szégyelltem a testemet. Elkezdtem diétázni és folytattam az edzést. Már 90 kiló vagyok, olyan 100 felé kezdtem el pólót hordani és tudod miért? Nem csak azért, mert dög melegem volt, hanem mert beláttam, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy hogyan nézel ki, emellett vannak nálam 1000x dagibbak is, akik simán fel merik vállalni(amivel nincs is baj, ne értsetek félre). Nincsen azzal semmi gond ha valaki jobban néz ki nálad, ha te is szeretnél olyan testet, akkor simán tudsz érte tenni.
Kérdésre visszatérve, ezt tényleg csak a barátoddal tudod megbeszélni, ha tényleg fontos vagy neki, akkor a lájkolással fel tud hagyni szerintem, főleg ha bánt. Viszont azt nem várhatod el tőle, hogy ne nézze meg ezeket a képeket, addig jó amíg csak nézi.(Gondolom ha te is látsz egy jó pasit akárhol, akkor nem futsz el csukot szemmel, hogy nem szabad fúúúj. :D) #3
Ez nem önbizalom kérdése... szimplán nem kell róla tudomást venni, az csak lájk. Veled van, téged szeret, nem? Elvileg de.
Azt meg nem tudhatod, hogy a lájkolásokat kívül mit csinál (nem, nem megcsalásra gondolok) vagy mit néz meg és mit gondol. Ezt befolyásolni nem tudod, csak magadat teszed tönkre, az önbizalmadat rombolod mégjobban, és ezáltal a kapcsolatot is.
6-osnak igaza van.
Ezekkel a lájkolgatásokkal semmi gond nincs mindenki ezt teszi.
Itt azzal van a gond, hogy te kevésnek érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!