Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányok képeit lájkolja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányok képeit lájkolja a barátom?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy a barátom belájkolta egy lány bikinis, seggkidobós képét az Instagramon ( a lany hatulrol pucsitva a segget mutatta a kameraba)

Hogy kéne ezt lereagálnom? Ráadásul ismerem a lányt és nem nagyon szimpatizálunk egymással. Bevallom nagyon rosszul esett, főleg hogy régebben is volt ilyesmi amikor elmondtam neki hogy ez bánt engem. 😣

2018. aug. 2. 11:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hál Istennek az én párom mondjuk nem teszi.. Előttem csinálta, de amikor komolyodott a kapcsolatunk, felhagyott - magától- a félmeztelen meg hasonló qrvás képek lájkolgatásával. (Ha tovább csinálta volna, egyébként én is beszéltem volna vele erről)

A nézekődéssel semmi gond, meg ha nem szokta ezt csinálni, és néha-néha belájkol egy iylet, szerintem azzal nincs gond.

(Viszont teljesen őszintén mondom, hogy a másik oldalról sem mindig értem, mint nő, ha pl az én képeimet lájkolja agyon valaki, akinek amúgy nője van.- NA nem mintha kitennék pucsítós vagy csöcskidobós képeket- VAgy pl valaki bekövette a publikus képeimet és ha kiteszek egyet, lákjoljgatja, holott már pl meg is nősült az illető... Minek? Levágtam, hoyg bejövök neki igen, de ez a viselkedés szánalmas, és nem azért mondom, mert a párom csinálná - nem csinálja, hanem mint az a pasi, akihez nincs közöm, és a nője mellett lájkolgat összevissza.. De hát kinek mi)

Ha zavar, beszélj vele róla, de ha ő nem ez a tipikus lájkolós fiú (szerencsére), akkor nagy gond valószínűleg nincs vele.

2018. aug. 2. 19:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Jo igazabol mar tobb mint fel eve egyutt vagyunk, es megcsak ez az elso ilyen eset

Es tenyleg csak 1 kepet lajkolt, megneztem nem is koveti a lanyt, altalaban csak ilyen memoldalak kepeit lajkolgatja... meg beszeltem is vele, es azt mondta neki en vagyok a legjobb es hogy ezert ne erezzem magam szarul, ez csak egy lajk

2018. aug. 2. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:

# 11

Akkor no problemas, ezzel nincs is probléma! (Az állandó jellegű "lájkolós fiúkáktól" ráz csak a hideg.)

És jó, hogy beszéltél róla, ez fontos, játszmázásokba bele se kezjetek-. Legalább megnyugtatja a kis lelked is. :)

2018. aug. 2. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy kéne ezt lereagálnom?

Úgy hogy faképnél hagyod és keresel egy olyat aki nem lájkolgat sem seggeket, sem csöcsös bikinis nőket.

Ne mondd hogy nincs ilyen, mert van...

2018. aug. 3. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!