Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok képeit lájkolja a barátom?
Észrevettem, hogy a barátom belájkolta egy lány bikinis, seggkidobós képét az Instagramon ( a lany hatulrol pucsitva a segget mutatta a kameraba)
Hogy kéne ezt lereagálnom? Ráadásul ismerem a lányt és nem nagyon szimpatizálunk egymással. Bevallom nagyon rosszul esett, főleg hogy régebben is volt ilyesmi amikor elmondtam neki hogy ez bánt engem. 😣
Hál Istennek az én párom mondjuk nem teszi.. Előttem csinálta, de amikor komolyodott a kapcsolatunk, felhagyott - magától- a félmeztelen meg hasonló qrvás képek lájkolgatásával. (Ha tovább csinálta volna, egyébként én is beszéltem volna vele erről)
A nézekődéssel semmi gond, meg ha nem szokta ezt csinálni, és néha-néha belájkol egy iylet, szerintem azzal nincs gond.
(Viszont teljesen őszintén mondom, hogy a másik oldalról sem mindig értem, mint nő, ha pl az én képeimet lájkolja agyon valaki, akinek amúgy nője van.- NA nem mintha kitennék pucsítós vagy csöcskidobós képeket- VAgy pl valaki bekövette a publikus képeimet és ha kiteszek egyet, lákjoljgatja, holott már pl meg is nősült az illető... Minek? Levágtam, hoyg bejövök neki igen, de ez a viselkedés szánalmas, és nem azért mondom, mert a párom csinálná - nem csinálja, hanem mint az a pasi, akihez nincs közöm, és a nője mellett lájkolgat összevissza.. De hát kinek mi)
Ha zavar, beszélj vele róla, de ha ő nem ez a tipikus lájkolós fiú (szerencsére), akkor nagy gond valószínűleg nincs vele.
Jo igazabol mar tobb mint fel eve egyutt vagyunk, es megcsak ez az elso ilyen eset
Es tenyleg csak 1 kepet lajkolt, megneztem nem is koveti a lanyt, altalaban csak ilyen memoldalak kepeit lajkolgatja... meg beszeltem is vele, es azt mondta neki en vagyok a legjobb es hogy ezert ne erezzem magam szarul, ez csak egy lajk
# 11
Akkor no problemas, ezzel nincs is probléma! (Az állandó jellegű "lájkolós fiúkáktól" ráz csak a hideg.)
És jó, hogy beszéltél róla, ez fontos, játszmázásokba bele se kezjetek-. Legalább megnyugtatja a kis lelked is. :)
Hogy kéne ezt lereagálnom?
Úgy hogy faképnél hagyod és keresel egy olyat aki nem lájkolgat sem seggeket, sem csöcsös bikinis nőket.
Ne mondd hogy nincs ilyen, mert van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!