Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet valamit, ha megkérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit, ha megkérdezi van e barátom?

Figyelt kérdés
Vezetni tanulók, az oktatók kb 2-3 évvel idősebb pasi. Sokszor próbál velem beszélgetni, de annyira parázok a vezetéstől, hogy megszólalni nem tudok. Egyszer így a semmiből megkérdezte, van e valaki. Hirtelen azt sem tudtam mit válaszoljak, azt mondtam nem tudom, alakulóban talán, de inkább a nem felé hajlik a válaszom. Azóta nem kérdezett ilyenről, nem hozta fel a témát. Nagyon helyes, kedves pasi. Viszont nem hiszem, hogy egy magamfajta lány az ő esete. Ezért igazán nem is foglalkoztatott a dolog. De amióta megkérdezte ezt, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy talán tetszem neki. Szerintetek, ha egy pasi, egy végülis idegen személy megkérdezi ezt, az jelentheti azt, hogy érdeklem? Vagy bebeszélem magamnak?
2018. aug. 2. 13:19
 1/5 A kérdező kommentje:
jaj, bocsánat, a telefonom kijavította a gondolataimat. Elnézést a hibákért.
2018. aug. 2. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg érdekled. Ha nem érdekelné nem kérdezett volna ilyet.

Nekem eszem ágába nem jutna valakitől ilyet megkérdezni, akivel csak munkakapcsolatban vagyok.

2018. aug. 2. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyiböl nem lehet eldönteni. Hosszú órákat tölt az ember az oktatójával,mire meglesz a jogsi,simán lehet,hogy csak beszédtémát keresett. Figyelgesd,majd idövel kiderül.
2018. aug. 2. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én feleltem volna, és visszakérdezek, neked? Ne csak én személyeskedjek már.
2018. aug. 2. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, utána már megbántam, hogy nem kérdeztem meg ott azonnal, legalább tudnám, mi merre. Mire figyeljek, milyen jelekre? Holnap reggel ismét találkozunk, és szeretnék picit beszélgetni vele vezetés közben, már amennyire lehet. Esetleg, ha tudnátok tanácsot adni, hogyan lehetne elkezdeni a beszélgetést és valamiképpen eljutni egy olyan kérdéshez, ami esetleg megmagyarázná az ő kérdését a barát témával kapcsolatban? Nem vagyok nagyon beszédes, illetve idővel az vagyok, de mióta felvetette ezt a kérdést, már nem csak a vezetés miatt parázok, hanem eleve a jelenléte miatt is, kissé furán érzem magam mellette. Nem akarok nagyon személyeskedő sem lenni, mert ha esetleg van valakije és sima beszélgetés indító témának szánta a kérdést, kissé kellemetlen lesz még jó pár foglalkozáson a szemébe nézni. Köszönöm a válaszokat, az esetleges beszédtémákat is.
2018. aug. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!