Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magassarkúban pont akkora vagyok, mint a barátom, az még jó?
Nekem a klasszikus vonal tetszik,amikor a férfi magasabb a nőnél és ez alapból így is van nálunk.
Ő 175 cm, én 167 cm.
Magassarkúval azonban-ami minimum 10 cm - 177 cm leszek. Szóval 2 centivel magasabb.Látszik az egyáltalán? Szeretnék néha előtte is szexi cipőkben lenni.(többnyire akkor hordom őket,amikor nem vagyunk együtt,heti 2-3 alkalom)
egyik sem.
Kinézetre gondoltam,vagyis hogy az még nem néz ki hülyén?
Szerintem minimum legyen alapból 15 cm különbség férfi és nő között. Ez így a szép, ha felveszel egy 10-12 centis magassarkút, már úgy is majdnem egy magasságban vagy a férfival. Jöhet a lepontozás. 😏
(190 cm F)
Én magassarkúban pont annyival vagyok magasabb mint a párom, és nekünk ez is teljesen megfelel. (neki meg pláne, mert közelebb van a szeme a cickóimhoz - teljes a boldogság).
Ha titeket nem zavar, akkor senkit sem zavar. Ha téged igen, akkor cseréld be a pasid egy gucci táskára. Jól jár a pasid is és te is. A táska mellé úgyis passzol a szexi tipegő.
a szexi cipő és Gucci táska pont nem passzol.
(bár elég ízléstelen az összes Gucci,alapból)
Gondolom a "túl sok" fogalmáról hallottál már,bár komment alapján nem.Ha a cipő hangsúlyos,akkor már nem nyomunk rá még egy lapáttal,mert könnyen Medveczky Ilonákként végezzük.
Én a finom,kecses,kifinomult,nőies vonalat képviselem.
Balansz,drága,balansz.Harmónia.
De hogy nem ez volt a kérdésem,az biztos.
Valóban... a kérdésed az volt, hogy a pasid e megfelelő kiegészítő... mint kiderült a táska helyet.
Ha ekkor beauty guru vagy, akkor nyilván nem lesz gond azt balancet megoldani. Ügyes kislány vagy! Én bízok a képességeidben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!