Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok előtt nagyon visszafogott, szinte szégyenlős lány, de otthon pont az ellentéte - mi erről a véleményetek?
Szóval a nyilvánosság előtt csendes, néha beszél csak, de amikor ketten vagytok, akkor lerángatja rólad az inget és olyan mintha nem is ő lett volna ott a nagy társaságban...
Van ilyennel tapasztalatotok? Mit gondoltok, ez jó vagy éppen kevésbé?
Jó dolog az, hogy a jó kislányból otthon kevésbé jó kislány válik? És ha igen, akkor milyen mértékig viselnétek ti ezt el?
Én ismerek ilyen lányt, elég kétszínű és alattomos.
Kifele mutatja hogy jó kislány, közbe meg egy akaratos hisztis p@csa.
Ha gondolod leírom hogy mért de csak privibe.
Ugyan mi a francért várnám el, hogy a barátok előtt rángassa rólam le az inget? Vagy wtf? Az teljesen normális dolog, hogy a társaság előtt az ember nem teregeti ki a szexuális életét.
Viszont amit leírtál az kicsit úgy hangzik, hogy egy üresfejű, csak szexre való lány, akivel nem lehet jókat beszélgetni, haverkodni társaságba, csak a hálószobában szabadul fel igazán. Ez azért kicsit elítélendő. Nincs bajom azzal, ha titokban szexuálisan túlfűtött és vadóc, de tudjon beszélgetni is, találja fel magát társaságban is.
Ilyen voltam régebben azóta közösségben is nyitott vagyok. Volt aki imádta, hogy ki nem nézné belőlem milyen vadóc tudok lenni. Egy másik meg közölte, hogy számára ijesztő. Ő az ágyban is ugyanazt a nyugit kereste mint amit a külső személyiségem mutat.
Amúgy ez nem szociopataság. Mindennek megvan a maga helye. Attól, hogy valaki kevésbé beszédes, extrovertált egy párkapcsolatban megnyílhat ilyen szinten a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!