Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya és/vagy kövér nők! Mennyi udvarlótok van?
Szerintem ők inkább azzal vannak elfoglalva, hogy sirassák magukat, ahelyett, hogy tennének valamit azért, hogy javítsanak az összképükön.
A szépség mindenkinél mást jelent. Egy csomó molett hölgyet látok párral.
Plusz hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, úgyhogy nem ritkák a kövér párok sem.
A betegség miatti hízás és fogyás külön kategóriát képvisel.
Most tartós párkapcsolatban élek, így nem figyelem, hogy hány embernek tetszem.
Előtte viszont volt pár udvarlóm, az biztos.
Ezért is mondom, hogy nem a külső a lényeg. Ha az lenne, szerintem rám se nézett volna senki
Attól függ, hogy mit jelent az udvarló...
0, aki emberszámba venne. (1 volt mostanában, aki mégis)
Potyázóból 1-2 néha, de azok is 5 másodpercesek, amíg közlöm, hogy nem vagyok erre vevő.
Nem udvarol nekem senki, igaz, nem is teszek érte, hogy észrevegyenek. Elvagyok magamban.
Kövér nem vagyok, a szépség meg ugye relatív.
(Amúgy milyen már ez a megszólítás, hogy "Csúnya és/vagy kövér nők!" Nem valami hízelgő...)
Nem vagyok csúnya, inkább átlagos és nem vagyok kövér csak kicsit túlsúlyos (163/70)Sportolok is, tehát mozgékony vagyok.
Nincsenek udvarlóim. Vannak pasik,akik dugnának mint a lopott biciklit, ezt nem tagadom. De ez nálam nem udvarlás kategória. Kapcsolatot egyik sem akar velem, tehát a válaszom: zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!