Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akar enni a barátnőm mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar enni a barátnőm mert azt mondták neki hogy kövér. De nem az. Mit csináljak h egyen?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 18:51
1 2
 1/15 iamaveryniceguy ***** válasza:
15%
Szakíts vele, mert idióta. Ne pazarold rá az idődet.
2018. júl. 1. 18:53
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Küldd szakemberhez, mert az önbizalomhiányát nem a te feladatod "megjavítani".
2018. júl. 1. 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
15%
így meg fog halni
2018. júl. 1. 19:00
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
#1 Persze, rögtön szakítani kell.
2018. júl. 1. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
25%

És ki az, aki mondta? Ha családtag mondta, az sok emberre kihatna a helyében.

Már írták előttem, hogy küldd el pszichológushoz.

2018. júl. 1. 19:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne csesztesd még te is az evéssel. Akkor eszik, amikor ő úgy látja jónak, ne kezeld már úgy, mint egy óvodást.
2018. júl. 1. 19:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Az anyukája mondta neki
2018. júl. 1. 19:50
 8/15 iamaveryniceguy ***** válasza:
15%

#4 - Mi a francot kéne csinálni egy ilyen emberrel? Felnőttként kellene már annyira érettnek lenni, hogy nem akadunk ki ilyenen.

Nem a dedóban vagyunk már.

2018. júl. 1. 19:51
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én kérdeztem, ki mondta.

Hát igen, egy szülő véleménye nagyon kihathat az emberre és ezzel sajnos nagyon sokan mocsok módon visszaélnek. Valahogy volt egy sejtésem, hogy családtag van a dologban és hogy eltaláltam.

2018. júl. 1. 19:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nem a dedóban ja, de attól még érzékenyen érintheti a téma tök mindegy, milyen korban van éppen az illető. Meg kell nyugtatni az ellenkezőjéről, ha nem elég, eljárni vele sportolni pl.

Azt ne mond már nekem,hogy te szakítanál rögtön egy ilyen miatt, ha annyira nagyon szerelmes vagy...Persze, egyszerű ezen az oldalon egy ilyet idevágni. :D

2018. júl. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!